zondag 2 januari 2011

Happy New Year!

 


Hi lovely people,

Hierbij wil ik jullie allemaal een geweldig, liefdevol en gezond 2011 wensen! Ik was gisteren nog niet aanspreekbaar en lag nog bij te komen :) Vandaar dat deze wens een dag later dan gepland komt. Hoop dat jullie ook een heel mooie en gezellige jaarwisseling hebben gehad met de mensen van wie je houdt en die van jou houden.

2010 was voor mij een mooi jaar met af en toe wat perikelen die ik niet snel zal vergeten. Desondanks kan ik met een zeer tevreden gevoel én glimlach terugblikken op wat het afgelopen jaar mij bracht en wat ik allemaal heb geleerd.

Ook heb ik een aantal oneliners verzameld waar ik altijd wat aan heb gehad en waarschijnlijk voor altijd wat aan zal hebben. Jullie misschien ook...

Everyone that comes into your life is there for a spiritual reason, learn their lesson and pass the class.


You were born to shine & the best time to shine, is when it's dark outside.


Don't try to be different. Just be good. To be good is different enough.


Nogmaals all the best allemaal en maak er ook dit jaar weer een topjaar van!

Liefs,

D

7 opmerkingen:

Claudia zei

Happy New Year Dorothyyyyy :)

D zei

Happy New Year boo :)

Christien zei

Moge dit jaar een Gezond, Liefdevol en vredig jaar zijn voor ons allen.

Brasa,

Christien

Anjana zei

De beste wensen voor jou en je lezers.

D zei

Hi Christien & Anjana,

Ik wens jullie natuurlijk ook het aller, aller beste toe! ♥ We maken er weer een topjaar van met z'n allen :)

Justherz zei

Hee lieverd
Ik wens jouw en je geliefden een gelukkig en gezond 2011 toe
Dikke kus :)

D zei

Jus,

Een fantastisch jaar toegewenst! And all the best :)

Liefs,

D