maandag 31 januari 2011

Luscious Lashes

 

Hey Beauties,

Een tijd geleden was ik helemaal into het verlengen van mijn wimpers door middel van kunstwimpers. Blijf het nog steeds mooi vinden, maar ik heb niet altijd geduld om ze aan te aan te brengen.

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg goede mascara's en kan een lash primer ook wonderen doen voor langere en vollere wimpers.

Een wimperkrultang gebruik ik zo nu en dan om m'n wimpers net dat beetje extra te geven. En dat er naast een wimperkrultang nog een andere tool is waarmee je mooie bambi lashes kunt creeeren heb ik niet zo lang geleden ontdekt.

Ooit gehoord dat een metalen wimperkammetje je wimpers langer kan laten lijken? Moet zeggen dat ik dit niet wist, maar nu gebruik als mijn secret weapon voor langere wimpers :)

Terwijl je met een metalen kammetje ook de teveel aangebrachte mascara kunt verwijderen, onstaan er nette en langer uitziende wimpers. Ik kocht deze Folding Ilashcomb van Tweezerman, welke erg goed werkt.Tweezerman Folding ILash Comb € 11,00

De tandjes zijn vlijmscherp dus voorzichtigheid is geboden. En zoals alle andere tools van Tweezerman is ook de ILash comb van hoogwaardige kwaliteit. Een aanwinst voor elke make-up kit!

9 opmerkingen:

christine zei

Ik ga over 2 weken wimperextensions zetten ik ben ontzettend benieuwd.

D zei

Echt? :)

Spannend, heb ik zelf nooit laten doen. Vind ze mooi als het er nog natuurlijk uitziet. Zie vaak meiden bij mij op school met van die veel te lange bambi wimpers.

Jammer, want het kan ook heel mooi worden aangebracht.

Anjana zei

Deze heb ik ook. Wanneer ik hiermee bezig ben dan moet ik echt niet gestoord worden... ben bang dat ik de 'naaldtjes' in mijn ogen prik. Het scheidt je wimpers prima en de overtollige mascara haalt het ook weg.

D zei

Hi Anjana,

Waar heb jij die van jou gekocht? Kon het namelijk niet in de winkel vinden. Dus heb deze weer via eBay gekocht.

Inderdaad, met mij hetzelfde. Als ik dit kammetje gebruik moet niemand in de buurt komen :) De tandjes zijn echt vlijmscherp!

Anjana zei

Hai D,

Ik heb het in de Douglas (Rijswijk) gekocht. Wat ik ervoor heb betaald, weet ik niet meer. Maar dit is een lifetime saver. Ze zullen niet bot worden, hahaha. Ik kan er niet zonder :)

Justherz zei

Hee dat ding is gewoon man :)

Justherz zei

D ik bedoelde dat het gewoon een wapen is
zo scherp zijn die tandjes .

D zei

Anjana thanks for sharing...want kon het zelf in geen enkele winkel vinden :) Ben er blij mee want heb een hekel aan 'klontjes' mascara op m'n wimpers.

Jus, en of het een wapen is haha
Hiermee kom je niet langs de douane op Schiphol...meteen inleveren :)

Heb dat een keer gehad met een dure schaar van me...menn wat was ik boos LOL

Mahelia de Randamie zei

Interesting. Ik doe vrij weinig met mn wimpers, ze zijn van nature al lang haha maar dit wil ik wel uitproberen!