zondag 9 januari 2011

Milja's Skincare Giveaway!

 


Hey Beauties,

De eerste blogupdate van het jaar wilde ik meteen goed beginnen. En dat is met niets minder dan een skincare giveaway. De producten zijn uit de huidverzorgingslijn van Milja, de schoonheidsspecialiste waar ik inmiddels al een paar jaar naar toe ga.

Vorig jaar kondigde ik al aan dat deze buitengewoon goede schoonheidsspecialiste bezig was met het opzetten van een eigen productlijn. Inmiddels zijn de producten al enkele maanden te koop en zelfs verkrijgbaar in het buitenland, waaronder op Curaçao en in Suriname. Maar ook bij ons loopt de lijn aardig goed. Ter kennismaking wordt er een product naar keuze weggegeven.

-----------------------------------------------------------------------------------

*UPDATE 10.01.2011

Hierbij wil ik jullie laten weten dat alle producten inmiddels zijn weggegeven! Dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht :) Wel zag ik dat er twee dames zijn die de pigmentcreme willen hebben en twee de sensitive lotion.

Ik heb helaas maar één van elk product. Ben al bezig geweest om een creatieve oplossing daarvoor te bedenken. Bedankt voor jullie deelname en ik hoor graag hoe de producten zijn bevallen!

Liefs,

D
------------------------------------------------------------------------------------
Het giveaway pakket bestaat uit de volgende producten;
Directlifting creme € 20; Een huidverjongingscreme voor direct resultaat! Trekt de huid mooi glad en geeft direct een jongere look. Enkele keren per week opbrengen. Dun aanbrengen in 1 beweging (niet inwrijven) Voor speciale gelegenheden, feestjes, uitgaan enz. mag de creme een aanvullende maal gebruikt worden. Make-up mag na 10 minuten worden aangebracht.

Total Face Serum € 16,50; Dit serum werkt verzorgend, geeft energie en is vochtherstellend. De eerste rimpeltjes worden gladgestreken en de vorming van nieuwe lijntjes wordt voorkomen. De huid voelt onmiddelijk zacht en soepel aan. Dit serum bevat o.a vitamine A/E/C en werkt ook tegen acne, vervaagt wallen onder de ogen, herstelt de veerkracht van de huid en helpt dode huidcellen snel af te stoten. Geschikt voor alle huidtypen.

Pigment Creme € 20; Te gebruikten bij overpigmentatie. Antipigmentatiecreme wordt toegepast bij hyperpigmentatie. De creme maakt de huid elastisch, soepel en glad. Bevat daarnaast ook anti verouderingscomponenten.

Sensitive Face Lotion € 8,50; Alcoholvrije gezichtstonic die speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Geschikt voor alle huidtypen. De etherische olieen verzachten de huid en geven meer flexibiliteit. Bevat extra toegevoegde vitamines die de vochtregulatie van de huid verbeteren.

Geïnteresseerd geraakt en graag een van deze producten proberen? Mail je gegevens en het gewenste product naar; freshdimez.blogspot.com@live.nl en wie weet ben jij binnenkort een (nieuwe) tevreden gebruiker/ster van Milja's skincare lijn.

Voor meer informatie over de producten, prijzen en behandelingen in de salon, kun je de website raadplegen www.miljassalon.nl

14 opmerkingen:

Nadia zei

Ik heb je een mailtje gestuurd! ♥

D zei

Hoi Nadia,

Ik heb een uur geleden een update geplaatst betreft de giveaway.

Deze heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien. Ik mail je wel even terug!

D zei

Ik zal ook even bekend maken wie er allemaal wat toegestuurd krijgen. Zodat iedereen weet dat het eerlijk is verlopen ;)

Het was echt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het ging erg snel!!!

christine zei

OMG.. Ik heb de give away actie gemist..

D zei

Niet getreurd, binnenkort weer een giveaway!

Komt ervan als je het te druk hebt met je boerderij op Facebook Hahaha

Anjana zei

Ai, dat is snel gegaan. Zelf heb ik ook de winactie gemist. Ik ben zeer benieuwd naar de pigmentcreme. Heb je dat al geprobeerd en/of komt er een review hierover.

patty zei

Zo ik ben helemaal te laat voor deze give away :)
jammer, want ik had de producten heel graag willen proberen. Heb een hele onzuivere huid en zodra ik een puistje heb gehad, krijg ik ook van die lelijke zwarte vlekken in mijn gezicht. Mensen vragen me nu als ik waterpokken heb gehad.
Die heb ik gehad, maar dat is alweer 2 jaar geleden en daar heb ik in mijn gezicht maar 1 littekentje aan overgehouden.

Ik heb net op de site gekeken en ik ga maar gewoon een keertje langs denk ik :)

D zei

Hi Anjana,

Het ging weer razendsnel ja! :)

Ik heb een sample gebruikt van deze pigmentcreme. Maar eigenlijk net te kort om er een goede review over te schrijven. Daarom wil ik dit vragen aan de gelukkige winnaar! Goed heh?! ;)

Ik zweer voor vlekjes nog steeds en voor m'n levenlang bij Slakkenwonder. Ook deze werd aan mij geïntroduceerd door Milja. En het werkt fantastisch!

p.s. even off-topic

Een vriendin van me vertelde laatst dat er vooral op de Dominicaanse Republiek veel haarproducten worden verkocht met slakkenslijm. Schijnt dus ook goed te werken voor de haren.

D zei

Hi Patty,

Langsgaan moet je zeker een keer doen. Het is wel errrg verslavend! :)

Milja stuurde me van het weekend een berichtje dat ze vanaf maart aanstaande ook Microskinpolish behandelingen doet. (Geschikt voor de donkere huid)

Voor je vlekjes zeg ik persoonlijk; Slakkenwonder! (2 potjes van 50 ml)

Ze mogen me nu echt gaan sponsoren voor al die free advertising die ik voor ze doe haha

www.slakkenwonder.nl

patty zei

Ik ga even op se site kijken. Thanks for the tip!

D zei

Hey ladies,

Alles is verzonden. Hoop dat jullie ervan zullen genieten en er baat bij hebben.

De Sensitive Lotion ging naar Christien H. uit Amsterdam

De Total Face Serum ging naar; Gerlynn O. uit Rotterdam

De Directlifting creme gaat naar Kizzy D C.A. uit the U.S.

De Pigmentcreme ging naar Joyce N. uit Amsterdam

Alle anderen die meededen maar helaas geen kans maakten op een product, bedank ik. Hoop dat jullie de eerstvolgende keer wel bij de gelukkigen horen.

Anoniem zei

Hi hi D,

Ik heb de Sensitive lotion vandaag ontvangen, erg bedankt. Ik heb alvast wat aan de binnenkant van mn arm gespoten om na te gaan of ik geen allergische reactie krijg. Morgen begin ik met het gebruik dus I'll keep you and the others posted.

Brasa,
Christien

D zei

Hey Christien,

Inderdaad goed om het eerst even te testen. Ben benieuwd, keep us posted!:)

xxx,

D

p.s. Ik zal de prijzen van elk product nog even in de tekst verwerken.

christine zei

hahahaha.. Klopt ik ben te veel met mijn farm bezig op FB..