zondag 16 januari 2011

Nude Lips

 


Hey beauties,

Nude lips waren zeker de afgelopen twee jaar de grote make-up trend. Maar aangezien neutrale lippen altijd mooi en subtiel staan, is deze look wat mij betreft tijdloos. Daarnaast staan neutraal getinte lippen altijd classy bij een smokey look of opvallende oog make-up.

Zacht roze, bruin of taupe voor een nude effect, genoeg keuze! Ook kan een concealer (met tranparante lipgloss) vaak voor het gewenste nude effect zorgen.

En misschien needless to say dat ik inmiddels een ware nude lipsticks en glosses collection bezit. En yes, er is een perfect nude lipcolor voor iedere huidskleur! Ben daarom wel benieuwd naar jullie favorite nudes.

Hier een aantal van mijn favorieten.Nude Browns;

MAC - Fresh Brew
NYX Megashine Lipgloss - Tanned
NYX Round Lipstick - Orion
E.L.F Lipstick - Bare Brown


Nude Pinks;

MAC Lipstick - Hug Me
Essence XXXL Nudes Lipgloss - Nude Kiss
MAC lipglass - Ample Pink

Nude Plum-Taupe Brown;

NYX Megashine Lipgloss - Miami Babe
MAC Lipglass - Spite

8 opmerkingen:

lize zei

Persoonlijk word ik nogal zenuwachtig van knalrode lippen (staat wat eigenaardig bij dames met een lichte huid/haar) Heb inderdaad een voorkeur voor een nude/zachte tint. En ik ga nergens naartoe zonder mijn
fijne, zachte NYX 'Thalia' (ja, lieve D, ik heb er heel veel plezier van!) en de lipgloss van E.L.F.: 'Sorority girl' alsmede 'Ripe Rose' mineral lipstick van dezelfde E.L.F.

christine zei

Ik hou van mijn felgekleurde lippen! Maar zo nu en dan ga ik ook wel naturel.

De make up van de model op de foto is echt prachtig!!

Nina zei

Aww she called us Beauties! hehehe die model op de foto is just WOW. Soms... heel soms.... wens ik dat ik ook mooie foundation op kon doen voor zo'n "Flawless" look. Echt heel mooi! p.s. Ik kan geen foundation dragen want ik heb donkere sproeten.En met foundation of poeder word het "mistig" op me gezicht.

Camilla zei

Leuke post, ik heb weinig nude lipsticks of glosses, wel eentje van max factor, die combineer ik met eeen heeeel klein beetje foundation en transparante lipgloss, werkt prima!
De MAC's en NYX's die jij lijkt zijn lijken mij super!!

D zei

Lize, ik ben inmiddels verslaafd geraakt aan m'n NYX lippies! :)Heerlijke textuur, net een lippenbalsem en mooie kleurtjes.

Nina jaaa allemaal beauties hier inclusief jij!!! :) Soms zou ik best wel jouw sproeten willen 'lenen' Call me crazy maar ik vind sproeten echt immens mooi. Hoe meer hoe beter. Ik zie het echt als een van de 7 schoonheden. Dus geen foundation opdoen please!

Thanks Camilla..momenteel is Fresh Brew van MAC mijn meest gedragen nude lipcolor. Denk dat ik maar alvast een back-up haal :) En idd foundation/concealer werkt just fine in veel gevallen.

Chrisje laat me weten hoe die roze lipstick bevalt ;)

D zei

Sidenote, koos deze foto van Eva Pigford voor deze post omdat zij echt de 'queen' of nude lipcolors is. Staat haar heel mooi!

Olita zei

Ik vind dit supermooi vooral tegen de zomer aan als je net zo een mooie tint hebt van de zon. Ik heb laatst een hele mooie lipgloss van gosh gehaald. met nummer 0059 in combinatie met moisturizing glossy lips nude die ik van een freshdime hebt gehad ;-)

D zei

Haha :) Door te experimenteren met verschillende tinten ontstaan soms de mooiste kleurcombo's.