zondag 30 januari 2011

OPI Black Shatter Topcoat

 
Als polish freak stond de Black Shatter Topcoat van OPI al een tijdje op mijn verlanglijst. Deze topcoat is zowel los als in de felbegeerde setjes van Katy Perry en Serena Williams te koop.

Mij ging het niet zozeer om de andere kleuren maar puur om deze bijzondere topcoat. Je kunt deze zwarte topcoat namelijk over elk gewenste kleur of nagellak die je bezit aanbrengen.

Ondanks dat ik al een aantal filmpjes zoals deze had bekeken met een demo hoe deze Shatter Topcoat werkt, was de spanning om het zelf uit te proberen er nog niet af.v.l.n.r Zoya - Malia, OPI Black Shatter Topcoat € 11,85 Sephora, Catrice Up To 10 Days Topcoat


De eerste kleur die ik uitkoos om onder deze topcoat te dragen was een paarse lak van Zoya. Omdat de Shatter Topcoat nogal mat opdroogt heb ik er een laagje glanzende topcoat van Catrice overheen gedaan. Dit is het eindresultaat!
Heel anders dan anders van wat ik normaal gesproken op mijn nagels draag, but I like it! :) Kan niet wachten om de topcoat ook uit te proberen over zilver en grijze nagellak. Zoya brengt binnenkort trouwens dezelfde soort topcoats uit in diverse kleuren. Dus weer wat leuks om naar uit te kijken.

4 opmerkingen:

Tr0llyd0lly zei

Die van Pupa Milano zijn ook heel mooi! Maar moeilijk vekrijgbaar hier in NL :(

D zei

Ooh die van Pupa heb ik nog niet gezien. Baal altijd als iets wat ik wil hebben lastig te vinden is.

Het is erg leuk om met deze topcoat te 'spelen' op foto's ziet het er wat grimmig uit :) Maar in werkelijkheid best nice! Ik ga het ook over een paar wit gelakte nagels proberen voor een speels effect.

christine zei

Dit is echt niet mijn ding..

Ik heb verschillende filmpjes gekeken.. maar nee.. dit gaat hem niet worden

D zei

Haha ach doe eens gek Chris! :)