zaterdag 29 januari 2011

Prime Time

 


Pas geleden kreeg ik de tip van een make-up professional om altijd een basis aan te brengen onder lippenstift. Deze tip gaf hij me omdat ik aangaf het lastig te vinden ieder uur opnieuw lippenstift aan te brengen. Als het aan mij ligt breng ik namelijk een keer in de ochtend lippenstift of gloss aan en dan weer aan het eind van de middag. Tussendoor hou ik het vaak op lippenbalsem. Makkelijk en snel!

Hoewel, als een basis oftewel een lipprimer ervoor kan zorgen dat de kleur urenlang houdt wil ik zo'n product natuurlijk wel de kans geven. En dan begint het, welke lipprimer werkt het best? Ik er namelijk genoeg tegen.Welke ging het worden? De lipprimers van e.l.f., MAC en Too Faced leken mij het meest interessant. Uiteindelijk koos ik voor de lipprimer van Too Faced omdat ik van dit merk ook de eyeshadow base gebruik, welke erg goed bevalt. Even schoot het nog door mijn gedachten om gewoon weer een flesje oldschool Lipcote te kopen. Maar ik besloot om toch een keer voor een lipprimer te gaan.


Too Faced Lip Insurance € 18,00 Sephora


Op weg naar huis van Sephora wist ik eigenlijk nog niet zo goed wat ik kon verwachten van dit product. Volgens de omschrijving zorgt Too Faced Lip Insurance voor een gladde basis zodat lipstick of lipgloss niet tussen de lijntjes op je lippen gaat zitten. De primer hecht zich als een soort lijm aan de lipstick of lipgloss.

Tot nu toe heb ik deze primer alleen nog geprobeerd onder lipgloss. Al met al geeft Too Faced Lip Insurance mijn lippen een mooiere look. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet perse gemerkt heb dat mijn lipgloss veel langer mooi bleef. Dus helemaal overtuigd ben ik nog niet. Wellicht wel onder lippenstift?! Maar anders wordt het zonder aarzelen weer mijn Lipcote! Wordt vervolgd...

4 opmerkingen:

Camilla zei

Wauw, ik ben hier ook benieuwd naar!
Heb net mijn eerste bestelling bij e.l.f. geplaatst, en twijfelde om de lipprimer ook mee te nemen, uiteindelijk niet gedaan... gelukkig, want ik ben een lipgloss-girl... addicted en hij zit altijd in mijn tas, zak, auto op werk etc.
Leuke review! thanks!

Claudia zei

Ik gebruik al jaren de lippenbalsem's van Burts Bees als basis voor mijn lippenstift of lipgloss. S'morgens na het poetsen, breng ik die meteen aan voordat ik naar beneden ga anders heb ik steeds het gevoel dat ik iets mis ( verslaafd ) Er zit pepermunt olie in dus heb je die lekkere verfrissende tinteling op je lippen. I Love Burts Bees :)

Jammer dat mijn bestelling van E.L.F. al onderweg is anders had ik die lip primer ook uitgeprobeerd :)

Thanx D :)
Enjoy your weekend Ladies !

Kizzy zei

Ik gebruik onder lipstick vaak de Lip Eraser van MAC. I like it! Je moet alleen niet te veel opsmeren, want dan krijg je lipstick een andere kleur :-D


Heb de Lip Insurance nooit gebruikt, ben benieuwd naar je bevindingen! :)

D zei

Camilla ik wilde juist die van e.l.f als eerst proberen maar had geen zin om op een bestelling te wachten.

Too Faced Lip Insurance werkt volgens mij alleen onder een matte lippenstift. Onder lipgloss heeft het weinig tot geen langer houdbaar effect.

Ik probeer het vandaag onder mijn matte MAC 'Up the Amp' Lipstick, kijken hoe dat werkt!

Hey Clau, welke van Burt's Bees is dat? Blikje of stick? Of zijn die hetzelfde. Let me know :)

Ben benieuwd naar die Lip Eraser Kizzy. Blijft je lipstick er ook langer door zitten? (Dacht dat het meer voor gepigmenteerde lippen was)

Maar mijn conclusie nu is; Lang leve Lipcoat voor lang houdbare lipstick! Oldie but Goodie.