woensdag 2 februari 2011

Chicken Poop Lip Junk

 


Grandpa says:
If ya got dry lips
put chicken poop on 'em
so ya won't lick 'em.


Toen ik dit bovenstaande voor het eerst las kon ik niet anders dan in lachen uitbarsten. Hilarisch! Mijn oma heeft altijd kippen op haar erf gehad en dit is echt iets wat ook zij tegen ons had kunnen zeggen in zo'n geval LOL

Ik kwam op de site van Chicken Poop terecht omdat ik op zoek was naar een all natural lipbalm. Heb namelijk gemerkt dat natuurlijke lippenbalsems niet alleen prettiger aanvoelen maar ook écht voedend werken.

Chicken Poop Lip Junk bevat zoals de waarschuwing op de stick luidt 'no poop' :) Wat het wel bevat zijn 100% (andere) natuurlijke ingrediënten waaronder;Chicken Poop Lip Junk € 2,10 Alice and Jo's


Avocado oil, Jojoba, Sweet orange, Lavender essential oil, Bees wax, and Vitamin E.

Heerlijke verzorgende ingrediënten dus voor kissable soft lips :) Ik heb de afgelopen tijd een aantal verrassingspakketten ontvangen van hele lieve lezeressen. (Daarover binnenkort meer) En in twee van de pakketten zaten er heerlijke natuurlijke lippenbalsems. Voorlopig heb ik dus nog aardig wat sticks op voorraad.

Het leek me daarom leuk om twee van deze heerlijke Chicken Poop Lip Junk balsems weg te geven. De oplettende ladies kennen het e-mail adres inmiddels en kunnen een e-mail sturen o.v.v. Chicken Poop Lip Junk met je persoonlijke gegevens. Ik heb er slechts twee. Dus wie het eerst komt.... wie het eerst maalt.

xxx,

D

10 opmerkingen:

Renée zei

Haha die naam XD
Hoe komen ze er echt bij! ALs mensen je daarme zien smeren zullen ze zeker raar opkijken!

Wat lief dat je er weggeeft, ik heb gelijk gereageerd;)
XxX Renée

D zei

Hi Renée,

Jaaa funny heh?!

Maar wel een heerlijk verzorgende stick. Er komt heel snel eentje jouw kant op! Alvast veel plezier ervan.

Dat wil zeggen dat ik er nu nog 1 heb om weg te geven. Who's next? :)

Gwen-Gail zei

Ben ik op tijd?
:)

D zei

Hey Gwen,

Yes, je bent op tijd! :)

De stick komt z.s.m. jouw kant op. Geniet ervan.


Heb geen sticks meer over, dit betekent einde giveaway voor vandaag :)

Renée zei

Dankjewel!!!

D zei

You're welcome!

Ze zijn naar jullie onderweg.

Renée zei

Ik heb hem vandaag binnengekregen! Wat is dit een heerlijke lipbalm zeg! Ik ben er echt superblij mee!!!

Ik heb er een review over geschreven op mijn blog;)


XxX Renée

D zei

Ben benieuwd naar je review :)

Ga ik straks even lezen!

Christien zei

Door jullie reacties heb ik er 2 besteld en gisteren binnengekregen. Is inderdaad een lekkere lippenbalm voor mij heeft het wel een erg sterke lavendal geur. Hubby en dochter balmen nu haha:)) dus heb ik nog 1 voor mezelf besteld.

Brasa,
Christien

D zei

Hi Christien,

Wat grappig het heel gezin aan de Chicken Poop :)

Vind de Lavendel olie wel lekker, geeft me bij het opbrengen een beetje een aromatherapie gevoel haha Maar dat is misschien omdat ik sowieso weg ben van Lavendel.

Kan me voorstellen dat je het wat overpowering vindt.

Verder smeert hij zeker lekker.