woensdag 2 februari 2011

Himalaya Herbals

 


Hey Beauties,

Ken je dat, je hele leven een gave en stralende huid gehad en dan ineens treden er zomaar uit het niets onzuiverheden op?! Ok, zomaar uit het niets zal waarschijnlijk niet zo zijn, er zijn vaak meer of uiteenlopende oorzaken voor te bedenken. Maar vervelend is het natuurlijk wel.

Zelf heb ik lang geleden ook last gehad van een onrustige huid. Een product waar ik erg veel baat bij heb gehad (en af en toe nog steeds heb) is Neem. Neem heeft een sterk zuiverende en herstellende werking op de onrustige huid.

Zie hier mijn uitgebreide post over Neem. Ik was zo weg van Neem dat ik alles waar Neem in zat wilde proberen, en ontdekte zo ook de werking van Neem tandpasta.

Niet zo lang geleden kwam ik een merk tegen waarvan alle producten op basis van Ayurveda zijn en Neem bevatten. Omdat de producten die ik nu gebruik me eigenlijk prima bevallen, zal ik niet zo gauw overstappen op deze lijn.www.himalayaproducten.nl


Wel lijkt de Neem Face Pack me een erg fijn product. En wil deze daarom ook een keer uitproberen. Fijn is dat alle producten zowel voor de mannen als vrouwenhuid zijn. Himalaya Herbals zeepvrije face wash en de foaming wash zijn overigens geschikt voor dagelijks gebruik.

Himalaya Herbals producten zijn vanaf € 5,95 o.a. te koop bij De Tuinen.

3 opmerkingen:

Mahelia de Randamie zei

Ben al een tijd weer opzoek naar een goed masker. Denk dat ik deze ga uitproberen! De prijs valt ook mee, gelukkig.

Mahelia de Randamie zei

Update: Masker aanschaft en SUPER tevreden. Dit masker maakt je gezicht mooi gaaf en glanzend. Heel blij hiermee!

D zei

Ooh wat goed? Zal ik onthouden.

Sowieso was ik al jaren fan van Margo Neem zeep. Deze zeep maakt gewoon echt het verschil als je huid even last heeft van onzuiverheden of onrustig is.

Werkt altijd...love it!