zondag 27 februari 2011

Love Potion...

 


De ultieme geur der liefde die ik eind vorig jaar vond is, zonder enige twijfel, de laatste Eau de parfum van Chloé; Love Chloé.

Na ongeveer vijf nieuwe parfums te hebben getest in de parfumeriezaak, vielen mijn ogen op deze bijzonder elegante en wel heel sjieke parfumfles van Chloé. Dan is het altijd maar hopen dat de geur net zo indrukwekkend is als het mooie ontwerp van de fles. En dan...na één spritz op een teststrookje...WAUW! Vaak als ik een nieuw parfum test, doet het me denken aan een geur die ik al ken; waarvan ik me de naam dan niet meer herinner.

Love Chloé was iets anders, totaal anders dan wat ik ooit tevoren in een parfumeriezaak heb geroken. Blijf het moeilijk vinden om een geur zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven, maar de steekwoorden; zwoel, romantisch, sjiek, stijlvol, oftewel liefde schieten mij het eerst te binnen bij het ruiken van Love Chloé. Men had wat mij betreft dan ook geen betere naam kunnen verzinnen. Absoluut liefde!

Love, Chloé is een ode aan stralende, genereuse, spontane vrouwelijkheid. Vrije en gracieuze bewegingen. Aanstekelijke schoonheid.

Zij houdt van het leven. Alleen al door haar blik laat ze anderen glimlachen. Haar natuurlijke charme komt in haar manier van lopen en in elke beweging tot uiting.
Haar geur is een hommage aan haar unieke persoonlijkheid, het omhult haar, het is haar symbool.

Top:
Oranjebloesem en roze peper.

Hart:
Iris, hyacint, heliotroop en muskus

Love, Chloé is een poederige geur die de huid langdurig omhult met haar vrouwelijke aura.
Love, Chloé Eau de Parfum 30ml € 47,50


Thuis gearriveerd ben ik meteen op zoek gegaan naar alle advertenties van deze 'love potion' en kwam vrijwel direct op de site van Chloé terecht, waar ik de commercial bekeek....Ik zie veel, heel veel, advertenties en commercials waar ik niet altijd warm of koud van wordt.Misschien gek, maar zelfs de commercial maakte iets in mij los; nostalgie? door de 80's verschijning van Raquel Zimmermann in combi met het nummer van Chemise 'She Can't Love You'? Weet het niet precies.. maar vind hem in 1 woord geweldig!

Eén waarschuwing; voor Love Chloé geldt hetzelfde als voor alle 'love potions' less is more! Eén of hooguit twee keer een spritz volstaat. Anders werken ze precies het tegenovergestelde :)

12 opmerkingen:

Christine zei

I loveeeeeeeeeeeeeeeeee chloe..
Ik heb twee geurtjes van Chloe.. I love it love it love it..

IK voel me gewoon sexy met dit geurtje op.

Nina zei

Nou dan gaan we deze meteen ff testen. Waarom heb je dit gister niet gepost kon ik vandaag meteen gaan hahahaha. Nou heb ik in ieder geval wat te doen :)

P.S. Ligt het weer aan mij of zit de tangle teezer commercial hier aan vast?

D zei

Chris jij snapt het weer helemaal! :)

Nina, je zal het niet geloven maar deze post wilde ik al op Valentijnsdag doen. Ehmm.. ik zal het er maar op houden dat het wegens een nogal drukke dag niet meer is gelukt hahahaha

What's up with je Google Chrome dan? De filmpjes zijn los van elkaar?

Nina zei

Hihi zeg al niks meer. Maar ik ga van het weekend ff checken dit geurtje, ook al kan ik me niet profileren met de vrouw in de commercial hahahahaha

Mahelia de Randamie zei

Hmm ik dacht vandaag nog aan een geurtje. Ook al ben ik geen fan van parfum lukt het me niet om dezelfde perfume oils die ik regelmatig in Brooklyn kocht bij Afrikaanse of spiritual shops hier te krijgen.
Dus sta wel open voor lekkere luchtjes.. Kom misschien een monstertje bij je ophalen binnenkort lol

lize zei

@Nina, nou-tussen de dame in de commercial en mijzelf bestaat ook al geen enkele overeenkomst! En die enorme irritante dynamiek past helemaal niet bij dit mooie parfum..
Morgen ben ik weer in de buurt van XL Ici en Douglas. reken maar dat ik me weer even ga verdiepen in Chloe..
Heel kalm. Zonder haast.

D zei

Dames toch!

Ik zie wel een overeenkomst, we vinden hetzelfde luchtje lekker :P Hahaha

Mahelia weet niet of deze wel wat voor jou is. Denk wat 'heavy' naar jouw smaak. Hij ruikt inderdaad wat poederig.

En voor Love, Chloé geldt echt, less is more. 1 spritz verdeel ik deppend over elke zone waar ik het wil aanbrengen :)

Mahelia de Randamie zei

@ D.. Oh, jammer!

lize zei

Vandaag heerlijke, bescheiden(op aanraden van onze D.) spritzjes gescoord.
De Chloe Rose edition. Heel limited.
En prijzig. Maar wel adembenemend heerlijk...

D zei

De Chloe Rose edition; Ooh die moet ik dan eens gaan proberen :)

'Klinkt' lekker!

Claudia zei

D, wanneer spreken we weer af?
Dan kom ik met mijn parfum Atomizer, die jij kunt vullen met Love van Chloe toch?? LOL

Je had wel eerder met deze kunnen komen hoor, want ik heb op t vliegveld van Salzburg een dubbele verpakking Sensuous van Estee Lauder gekocht omdat het zooo lekker ruikt. Had ik deze meteen mee kunnen nemen (TAX FREE ). Mooi is dat hoor :(

Binnenkort weer naar de parfumerie winkel dus :)

ps kan ik t btw bonnetje bij jouw inleveren?

Boze tante Clau !!!!!!

D zei

Ok, na vandaag is het duidelijk dat ik een disclaimer moet opstellen. Want ik krijg van alle kanten op m'n kop hahaha

Sensuous blijft voor mij nummer 1, maar deze is denk ik wel nr 2 :)

p.s. ik ben ook op zoek naar een leuke atomizer *hint*