dinsdag 22 februari 2011

Nouba Cosmetics

 


Hi beauties,


Hoewel het zonnetje ons zo nu en dan wat verlegen toelacht blijft het vooralsnog best koud. Toch blijf ik zonnestralen ongeacht de temperatuur heerlijk vinden op mijn gezicht. Ik voel me daardoor net wat vrolijker :)

Dat ik gek ben op bronzers wisten de meeste van jullie al. En als de zon zich laat zien haal ik automatisch een van mijn (vele) bronzers uit mijn lade. Een van mijn laatste aanwinsten is een bronzer van Nouba.

Nouba is een cosmetica merk voor professionals dat wordt geproduceerd in, en gedistribueerd vanuit Italië. Gezien de prijsklasse en uitstraling doet Nouba mij een beetje aan NARS denken. Nouba is te koop bij diverse parfumerie en cosmetica speciaalzaken. Mijn Nouba aankopen komen bij Van Volen Cosmetics in Amsterdam vandaan.

Deze bronzer is er in drie varianten; van goud, koper tot chocolade bruin. Dit is de donkerste van de drie.


De mooiste maar tegelijk ook duurste bronzer, €42,50, uit mijn collectie. Met Brown Tan creëer je het heel jaar door een prachtige sunkissed look. Deze bronzer bevat kleine glinsters, je kunt daarom het best zo min mogelijk op je kwast aanbrengen en dat langzaam opbouwen. Zo voorkom je een overdosis aan glinsters op je huid.

Overigens zijn de kleuren make-up van Nouba erg goed gepigmenteerd en prachtig voor de donkere huid. Ook zijn de getinte lippenbalsems heerlijk! De romige getinte lippenbalsem geeft een subtiele glans en draagt prettig. Sweetlips nr 430 is een neutrale zachtbruine tint die eigenlijk altijd mooi en warm staat.

Deze getinte lippenbalsem, €16,95, gaat erg lang mee, en eigenlijk heb ik dit potje alweer veel te lang, vandaar dat de verpakking er wat verouderd uitziet.De balsem is zuinig in gebruik, goed kleurdekkend, en laat zich door de romige textuur het mooist aanbrengen met een lippenseeltje.Dit is mijn tweede Nouba lipstick, €16,95, in dezelfde kleur, nummer 156! De vorige ben ik kwijtgeraakt, maar moest hem koste wat het kost weer hebben. Deze kleur is een mat koperbruine tint die voor instant glamour zorgt. Ik heb van geen enkel ander merk iets vergelijkbaars gezien. Gorgeous!

Gotta love Nouba :)

15 opmerkingen:

Renée zei

Wauw! Dit lipstick is gorgeous!!! Hij kleurt echt prachtig bij je huid!

XxX Renée

Anoniem zei

ik ga opzoek naar die lippenbalsem, ziet er mooi uit. en ik ben al lang op zoek naar zoiets in die kleur.

D zei

Thanks Renée :) Dit is m'n 'glamour' lipstick!

@Anoniem Nouba heeft echt hele mooie make-up. Kan nooit meteen een keuze maken als ik in de winkel sta :)

Vind dit een lekker 'zelf verwen' merk. Moet binnenkort maar weer een nieuwe lipbalm/gloss halen.

lize zei

Ja, deze kleur is inderdaad geweldig, D! Echt warm kopergoud, wat zal het mooi staan!

Nina zei

Wow ziet er goed uit! Me like alot!

Mahelia de Randamie zei

Nice!! Vooral die lipstick. Moet maar weer eens wat nieuwe make up aanschaffen.

D zei

Ja, Mahelia dat zou nice zijn :)

Mahelia de Randamie zei

lol.. ja grote zus

claudette zei

Hai D,
deze heb ik al heel lang op mijn lijstje staan. welke vind jij het mooist staan?

D zei

Hi Claudette,

Bedoel je van de bronzers?

Ik draag de mijne nu weer bijna iedere dag.

claudette zei

Hey D,
Inderdaad de bronzers, sorry.
Ik heb nog bonnen van Douglas dus dacht hey ga ik ff de Nouba bronzer proberen. Z

D zei

De Bronzer in Brown Tan nr. 10 vind ik het mooist :) Dat is geloof ik de donkerste en kan eigenlijk altijd.

Ben benieuwd welke je gaat halen.

claudette zei

Hey D. ik heb de Brown Tan nr 7. Staat net iets mooier dan de nr.10. de verkoopster probeerde me af te raden t te kopen vond dat het teveel shimmer heeft maar nee hoor ik vind het prachtig. ik zal ook een hele mooie lipgloss ben er helemaal verliefd op maar was niet op voorraad en ze weten niet wanneer ze het weer binnen krijgen. Ik was echt pissed. Heb wel een mooie lippenstift van Black UP gescoord om de pijn te verzachten hahahah maar ga er wel verder naar op zoek.

Groet,Claudet.

D zei

Ooh wauw! Je bent van plan deze zomer Claudette? Hahaha Kijk anders of Van Volen in de Van Woustraat die lipgloss heeft. Daar koop ik meestal mijn Nouba spullen.

Liefs,

D

Claudette zei

hahahah ja echt he. Ja ik dacht ook aan Van Volen daar heb ik ook wel eens Nouba gekocht inderdaad.

Thx, groetjes