woensdag 23 februari 2011

The Tangle Teezer

 

Het leuke aan een verlanglijst hebben, is dat je altijd weer iets hebt om naar uit te kijken. Want alles al hebben is tenslotte maar saai niet waar? :)

Bovenaan mijn verlanglijst staat momenteel de Tangle Teezer. Deze borstel ontklit het haar pijnloos en voorkomt daarbij, de vaak onvermijdelijke, haarbreuk. Kortom, er wordt veel minder stress uitgeoefend op het haar dan met een reguliere borstel.

Wat deze borstel nog meer anders maakt, is dat het bijzonder geschikt is voor alle haartypes, kroes, krullend, weave, stijl, lang of kort..het kan allemaal. De Tangle Teezer ligt door het speciale ontwerp prettig en ergonomisch in de hand.Demonstratie video door de Tangle Teezer ontwerper en haarprofessional Shaun Pulfrey. De Tangle Teezer wordt hier gebruikt op verschillende haartypes.
Terwijl ik op zoek was naar een shop om hem aan te schaffen, kwam ik ook enkele foto's tegen van krullende kinderharen waarvoor de Tangle Teezer is gebruikt. Dus moeders van krullebollen, hij is erg handig om te hebben voor de kids :) Ook Youtube staat vol met reviews van de Tangle Teezer bij verschillende haartypes.

De Tangle Teezer is volop online vekrijgbaar en kost gemiddeld rond de € 12,00. Ben helaas nog geen shop binnengelopen waar hij te koop is, dus voor mij wordt het wellicht weer bestellen via eBay. I'll keep you posted!

25 opmerkingen:

Kizzy zei

Ik heb 'm! Heb 'm een paar jaar geleden bij een Nederlandse webshop gekocht. Heb er ook toendertijd een review over geschreven. Moet ik opzoeken waar ik 'm heb gekocht? Of heb je 'm inmiddels al via eBay besteld?


XO

Nina zei

Nou toeval bestaat niet. Ik zat gister te kijken naar iemand op Youtube die het erover had. En hem gebruikte op haar natte (Relaxed hair) en ook op haar air dryed haar. De uncut versie van het filmpje was eerlijk gezegd indrukwekkend. Het stond op me lijstje om vandaag eens verder te onderzoeken.

IK WIL HEM OOK! Hoop dat het ook wat is voor mijn haar. Het filmpje boven in je post doet het niet. Mijn wash days zijn drama met klitten en zeker als het bijna relax tijd is. Als het op mijn haar "werkt" werkt het bij iedereen. BEN BENIEUWD!

@Kizzy, Ik zou GRAAG het adres willen hebben aub :D

Star zei

Beste Kizzy, ik zou graag willen weten waar jij het gekocht hebt. Ook ik heb veel reviews gelezen/gezien op You Tube. Tip voor alle lezers, op You Tube leer je veel hoe je met kroeshaar om moet gaan.

Alvast bedankt!

D zei

Ja, Kizzy let us know! Als de verzendkosten meevallen bestel ik hem daar. Op eBay kost hij € 15,00 inclusief verzendkosten vanuit the UK.

@ Nina wat een toeval ja! :) Wil je hem ook op nat haar gebruiken? Ik gebruik standaard een jumbo size kam op nat en zoveel weken post hair. Ben benieuwd naar deze detangler.

Hey bij mij doet 't filmpje het wel? raar?! Check anders deze link;
Tangle Teezer Demo

@Star op Youtube leer en zie je van ALLES! :) Make-up, kroes, relaxed haar...anything.

Kizzy zei

Ik heb 't even opgezocht! Drie jaar geleden heb ik 'm gekocht via een Nederlandse site, nl. Avlon.com (klik op 'Tangle Teezer antiklit-borstel').

Helaas zie ik nu dat ze de site hebben veranderd. Nu kunnen alleen salonhouders bestellen. :-(

Maar...ik zie dat je 'm nu ook via TangleTeezer.com kan bestellen (wel een Engelse site).

Mijn mini (echt mini!) review van 2008 kunnen jullie hier vinden:

http://www.kizzy-online.com/2008/10/20/review-the-tangle-teezer/

Ik gebruik 'm niet meer elke dag zoals voorheen (omdat ik nu meer van de 'wash & go' ben en m'n haar niet meer fohn etc), maar ben er nog steeds supertevreden over!

Nina zei

D! Het filmpje werkt perfect in me Internet Explorer! Me google chrome heeft blijkbaar zn dag niet :)

OMG IK WORD GEK ALS IK DAT FILMPJE ZIE! IK WIL HET NU! hahaha

Ik heb geen voorkeur voor nat of droog haar ik heb gewoon een HEEL groot probleem met klitten... waardoor ik minder me haar kam waardoor ik weer meer klitten krijg!. Me schoonmoeder zegt dan "Ah Nina, Je hebt je dreadlocks look vandaag!" hahahaha Ik lach nu! Maar dan niet hahaha

Als ik mijn haar ff snel in wasbak wil wassen is het helemaal achter. Ik kan mijn haren echt niet achterste voren wassen want dan is het een suikerspin

Nina zei

Ik heb deze gevonden! http://www.kappersshop.com/kappersbenodigdheden/borstels/tangle-teezer

Verzendkosten is 6 euro per pakket.

Anoniem zei

Ik wil m ook!!! Een vriendin heeft m gehaald bij een bekende kapperzaak in Haarlem. Ben even vergeten hoe het heet, kan het Rob Peetoom zijn?
anyway... Ik wil dat ding ooooookkkk!!!

lize zei

Lijkt me een buitengewoon nuttig object, want ook mijn haar klit nogal, zeker nu, in de winter.
Hopelijk is het de Rob Peetoom kapperszaak, want dan kan ik 'm ook halen in Utrecht!

D zei

Thanks Kizzy!

Misschien dat een van de dames hem nog in een shop of kapperszaak tegenkomt en het even laat weten :)

@ Nina LOL @ schoonmoeder :D

Je coupe is in ieder geval veelzijdig haha! Ik was m'n haar ook nooit achterstevoren, vanwege klitten. Eigenlijk altijd onder de douche. Makkelijk!

lize zei

Dank je wel Nina, ik heb de Teezer gisteren bij de kappersshop besteld (nadat ik wel 12 salons had gebeld- en toen kreeg ik er genoeg van!)
Inclusief verzendkosten heb ik 17,84 betaald.

Nina zei

Ik heb de mijne vrijdagavond besteld. Heb meteen voor me moeder en me zusje en me nichtje ook 1 gekocht. Heb een nichtje van 5 met mooie krullen tot over dr bil. Haar moeder zou HEEEEL blij zijn met dit!

D zei

@ Lize ooh wat lastig is dat heh, stad en land afbellen! Ben blij dat het bestellen uiteindelijk is gelukt.

Aaw how nice Nina :)

Heel lief dat je aan je girls denkt!

Ik heb hem vanmorgen besteld via The Tangle Teezer Store op eBay (ben echt miss eBay haha) en daar kost hij inclusief verzendkosten € 14,45.
-----------------------------------

http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180631603449&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_4281wt_932

-----------------------------------

Heb de paarse met glittertjes gekozen :)

Nina zei

IK HEB HEM! Ik ben zoooo blij hiermee! Het werkt echt! Ik heb mijn hele haar geborsteld en zoooooo weinig haar verloren. En zo snel! Ik ben om! I LOVE THE TANGLE TEEZER!

D zei

Wauw Nina!

Nu ben ik pas echt overtuigd :) Kan niet wachten tot die van mij binnen is.

Ben benieuwd hoe het op je nichtjes haren werkt. Klittend haar bij kinderen vind ik altijd zo sneu.

cococj zei

Kapperswinkel: Hairzone op winkelcentrum Zuidplein verkoopt de tangleteezer!

lize zei

Ook mijn Tangle Teezer is binnen en m'n klitten zijn zojuist op de vlucht geslagen voor de Paarse Glitters!
Wat een uitvinding: echt geweldig.

D zei

@cococj Bedankt :)


Lize geweldig! (we hebben dezelfde kleur gekozen) Grappig dat zo'n klein ding, zo'n groot verschil kan maken.

Justherz zei

Ik heb er eentje maar een ander model die heet de Compact Styler
Er was nog eentje van de Magic Flowerpot voor kinderen, daarin kan je hun haarpinnen bewaren echt leuk
Ze zijn bij DA verkrijgbaar
Daar kost hij €15,-

(review is coming up soon)

Luna zei

Ik heb de Tangle Teezer Compact gekocht op www.johnbeerens.com, daar hebben ze ook de normale modellen! Echt super handig

Anoniem zei

Voor de inwoners van België: www.tangleteezer.be

lize zei

Een topper, ik zou echt niet meer zonder kunnen! Dank je wel voor dit geweldige idee!

D zei

@ Jus..ik heb je review inmiddels gelezen! :) Mijn review volgt binnenkort.

@ Lize geen dank natuurlijk :) Ben blij dat hij zo goed bevalt.

Anoniem zei

Hoi allemaal ik heb hem vandaag gewoon in de winkel gekocht in een afro shop bij zuidplein en bij een afroshop op de middellandstraat heb ik ze ook gezien ze zijn in iedergeval in rotterdam te koop!

D zei

Thanks voor de tip!

Zag ze vandaag toevallig ook bij een Afro Cosmetica shop in Amsterdam liggen. Saman in de Kinkerstraat verkoopt ze nu ook.

Ben nog steeds erg blij met m'n Tangle Teezer.