woensdag 16 maart 2011

Andis Ceramic Styler

 
Het was even balen toen de Wahl fohn waarmee ik maar liefst tien jaar lang mijn haar deed, het nu een keer begaf. Deze Wahl Pro Powerpik had zijn werk jaren trouw gedaan en was een goede investering. Het liefst had ik daarom weer exact hetzelfde model gekocht, maar keek toch even verder. In tien jaar tijd zijn er natuurlijk genoeg betere en nieuwe modellen op de markt verschenen.

Na een rondje internet, waaronder ook Youtube, besloot ik voor de Andis Ceramic 1875 Styler te gaan. Deze föhn is keramisch, kan met of zonder de opzet kammetjes en borstel worden gebruikt, is daarnaast door de duo-voltage wereldwijd te gebruiken. Handig! Je kunt deze föhn op drie verschillende standen instellen, o.a. op de coolshot.

Om eerlijk te zijn föhn ik mijn haar zelden en eigenlijk alleen nadat het voor meer dan de helft natuurlijk is gedroogd (airdried) vlak na het wassen. Hoewel een goede föhn me hoe dan ook toch handig leek om te hebben.Andis Ceramic Styler 1875 * € 40,00 eBay


Voor deze föhn is wederom een wereldstekker nodig. Ik heb een wereldstekker die op al mijn hairtools afkomstig uit het buitenland past. Heb de Andis Styler net nieuw binnen en moet hem nog proberen, ik verwacht eigenlijk dat het net zo'n goede investering is als m'n Wahl Pro Powerpik, al dan niet beter :)

I'll keep you posted!

*volgens de huidige wisselkoers en inclusief verzendkosten

22 opmerkingen:

Kizzy zei

Wow, zoiets heb ik nog niet gezien. Ik neem aan dat je gewoon je haar ermee 'kamt' (en meteen droogt)?

D zei

Ja klopt!

Echt heel handig. Hoop alleen dat de opzet kammetjes ook los verkrijgbaar zijn. Want de tandjes van m'n Wahl afrokam (opzet stuk) heb ik in die tien jaar wel een aantal keer moeten vervangen :D

Anoniem zei

way off-topic but,what nailpolish is that?! I LOVE it!

D zei

LOL it's from China Glaze and the colour is called 'Ingrid' :)

Thanks!

Gwen-Gail zei

En waar heb je dat gekocht(polish)? Niet online hoop ik?
Die föhn ziet er funky uit. Ben ook benieuwd naar de resultaten.

Olita zei

Ik heb exact hetzelfde model vorige jaar in amerika gekocht maar een ander merk. Ik wilde deze hier gebruiken en had dus een wereldstekker gehaald.
Ik zette hem aan en pafff.. uitgebrand.

Heb je deze al eens aangezet D?
Want dit is voor mij de meest handige fohn die er bestaat!

ik bestel het gelijk als hij goed werkt!

D zei

@Gwen, yes heb hem online gekocht. Omdat ik nog steeds geen zaak ben tegengekomen waar ik China Glaze kan kopen. Ze gebruiken dit merk wel in sommige salons hier zag ik.

Maar vaak zijn ze online ook goedkoper, heb voor dit flesje nog geen €6,00 betaald.

@Olly Zo raar dat hij is uitgebrand?! Zonde!

Dan zat er op die waarschijnlijk geen duo-voltage? Ik heb de mijne gistavond voor het eerst gebruikt op je nichtjes haar en hij doet het echt perfect :) Ze zat met haar ogen dicht 'Ooh lekker, lijkt wel een massage' zei ze LOL

En idd Olly zeker bij uitgroei is deze fohn zeer handig. Ben er heel blij mee.

Ik mail je die verkoper anders wel.

Olita zei

Ja die nailpolish is off the hook!

Ik denk inderdaad dat het te maken heeft gehad dat er geen dual voltage op zat.
Lol en als me nichtje het goed bevalt heb ik er alle vertrouwen in!

Thanks ooh dan ga ik deze zeker bestellen! Als je me de verkoper kan mailen graag! ben benieuwd!

Kizzy zei

D, laat me weten of 't wat is ok? Ik zag 'm voor $19.99 bij Target namelijk.

D zei

Kizzy, echt deze fohn is ge-wel-dig! Ben er heel blij mee. Hij was via eBay minus de verzendkosten ook ongeveer die prijs als bij Target.

Heb trouwens geïnformeerd bij de eBay verkoper of de opzetkammen/borstel ook los verkrijgbaar zijn. En ze verkopen ze inderdaad ook los :) Handig!

Anoniem zei

is de andes ceramic styler ook geschikt voor natural afrohaar, heb je daar ervaring mee? want je haar is gerelaxed neem ik aan?

D zei

In de regel is een ionische fohn beter geschikt voor natural afrohaar.

In dat geval zou ik daarom eerder kiezen voor de Andis Colorwaves Tourmaline Ionic dryer. Droogt het haar vele malen sneller en voorkomt pluizig haar. Ook is de afro opzetkam handiger.

Dit model; http://www.totalbeauty.com/reviews/product/6348572/andis-colorwaves-tourmalineionic-dryer-1875w

Mijn haar is texlaxed.

claudette zei

Hi D,

Ik heb de styler ook, ik heb een wereldstekker bij Blokker gekocht maar hij past niet. Waar heb je van jou gehaald?

Groetjes,
Claudette

D zei

Hi Claudette,

Ik heb een wereldstekker gekocht bij een electro speciaalzaak. Televersum in Osdorp, Tussenmeer om precies te zijn. www.televersum.nl Deze kosten € 3,50.

Ik denk dat een zaak als Handyman ze misschien ook verkoopt. Misschien kun je die jij hebt gekocht nog ruilen? Hoop het.

Groetjes,

D

claudette zei

Hi D,
thx voor je reactie. Ik heb bij de Handyman in de amsterdamse poort geprobeerd en die zei doodleuk dat het niet kan en dat ie gaat ontploffen. pfff.
Van Blokker heb ik het pakje al opengemaakt betwijfel of ze het gaan ruilen. Was niet duur maar ja is wel zonde. Het zijn er 4 in een pak. Ik ga verder zoeken. Moet ik nog maar ff mijn oude fohn gebruiken vandaag.

Thx again.

D zei

Hi Claudette,

Had meneer jouw fohn met duo voltage bekeken? Als er alleen Amerikaanse voltage opzat dan zou dat wel 't geval zijn.

Toen ik naar Televersum ging om mijn adapter te kopen vroeg die meneer of hij mijn stijltang even mocht bekijken (daarvoor kocht ik hem teneerste) en 'keurde' het goed. Omdat veel dames die bij hem kwamen voor een adapter geen rekening hadden gehouden met de voltage van een buitenlands apparaat. En dat ontploft inderdaad, klopt.

Zo ziet de stekker/adapter eruit die je moet hebben;

http://imageshack.us/photo/my-images/696/adapter5.jpg/

Mocht het niet lukken dan kan ik er eentje voor je halen en opsturen, ze zijn dacht ik € 3,50 per stuk.

Laat maar weten ok.

Liefs,

D

Claudette zei

Hey D,
De verkoper heeft m niet gezien, mijn dochter was vergeten om het mee te nemen. ik heb nu eentje via internet gekocht.
http://www.allekabels.nl/Reis-Stekker-/-Adapter/1244/1086916/REISSTEKKER-NAAR-EUROPA.html.

Ik hoop dat ie past, krijg het morgen of overmorgen. I will let u know als ie ontploft is of niet hahahha.

Hartelijk dank voor je aanbod. Groetjes, Claudette

Anoniem zei

Hoi,

Ik zie toevallig dat jij de andis fohn ook hebt!Ik heb hem ook gehaald, met een passende stekker. Mijn vraag is of jij hem ook op de LO stand laat? Er staat in het boek je dat je hem bij voltage 250 niet op de HI stand mag zetten klopt dat?Ik hoor het graag, de handyman kon daar niet echt antwoord op geven...

Groetjes

D zei

Hoi,

Ik ben even een tijdje afwezig, maar zag je vraag.

Zelf gebruik ik hem maar zelden op de Hi stand. Maar het is zeker wel mogelijk.

Als je eenmaal een wereldstekker hebt dan moet je dat rode knopje indrukken om te switchen naar de juiste voltage en dan kun je hem op elk gewenste stand gebruiken.

Groetjes

Angie zei

Hallo bij welke verkoper heb je de Andis dryer besteld? Alvast bedankt!

D zei


Angie, sorry dat het antwoord even op zich liet wachten. Ik moest namelijk naar de bestelling zoeken in een oude mailbox die ik niet meer gebruik.

Hieronder de naam van de verkoper en het type nr. van de fohn. Objectnummer kun je kopieren en plakken in het eBay zoekvenster. Ik hoop dat je er wat aan hebt.xx


27 feb 2011 12:24:30 CET
Transactiereferentie: 15U40048A5335491N


verkoper
beauty21c
mybeauty@mail.com

ANDIS Ceramic Styler 1875 Hatchet Style Dryer 1875W

Objectnr. 300350319510

$24,99 USD

Angie zei

Top dankjewel!!