dinsdag 8 maart 2011

Are You A Wonder Woman?

 
Hey Beauties,

De Wonder Woman weken zijn inmiddels aangebroken. Wellicht bezit jij al een of meerdere items uit deze mooie collectie van MAC. Zo niet, dan heb ik leuk nieuws!

Als blijk van waardering geef ik regelmatig wat weg aan mijn blogvolgers. Graag wil ik ook dit keer wat weggeven. Je moet er alleen wel wat voor doen.

Voor wie: Alle huidige blogvolgers van FreshDimez mogen deelnemen. Uit alle inzendingen wordt er slechts 1 winnares gekozen.

Wat kun je winnen: Eén MAC Wonder Woman Lipstick. Keuze uit de kleuren Marquis'D (lichtroze) of Spitfire (fuchsia)

Wat moet je doen om te winnen: Het fenomeen Wonder Woman. Zanger Trey Songz heeft er een heel nummer aan gewijd. Wat jij moet doen is, in het kort omschrijven waarom jij een Wonder Woman bent. Denk daarbij aan een heldendaad van jezelf of een bijzondere gave. Je mag het helemaal zelf invullen.

Laat je fantasie vooral de vrije loop, want creativiteit en originaliteit staan voorop. Indien de jury overtuigd is van jouw bijzondere gave of talent, dan kun jij jezelf terecht een Wonder Woman noemen en win je een felbegeerde MAC Wonder Woman lipstick.De jury: Het leek me een goed idee om jullie inzendingen door een man te laten beoordelen. Het gekozen jurylid voor deze winactie is daarom niemand minder dan de hoofdredacteur van Sidmagazine, Milroy

Sidmagazine: Ken je Sidmagazine nog niet? Dan heb ik ter afsluiting alvast goed nieuws! Sidmagazine is een online magazine vol met interessante en vooral leerzame artikelen over muziek, cultuur, lifestyle en nog veel meer. Een 'abonnement' op Sidmagazine heb je bijdeze dus alvast gratis en voor niks!

Deadline: Je kunt je Wonder Woman betoog inzenden tot en met vrijdag 11 maart 22.00 uur. E-mail adres: freshdimez.blogspot.com
@live.nl


De uitslag: Deze wordt uiterlijk aanstaande zondag, 13 maart, namens de jury bekend gemaakt.

Good luck ladies :)

Liefs,

D

UPDATE 13.03.2011

Hey ladies,

Zoals beloofd, is vandaag de bekendmaking van de winnares. Allereerst heb ik er goed aangedaan om niet zelf een winnares te kiezen..want phewww dat viel echt niet mee!

Alle verhalen waren indrukwekkend en/of ontroerend. Sowieso zijn jullie allen een Wonder Woman. Maar wie de MAC Wonder Woman lipstick heeft gewonnen en waarom de keus op deze Wonder Woman viel..kun je hier namens het jurylid, Milroy lezen.

"Na meerdere keren de verhalen te hebben gelezen. Na heel wat wikken en wegen en zweten niet te vergeten ;-), heb ik een keuze gemaakt. Ondanks het feit dat het allemaal goede inzendingen waren en ik door allemaal ontroerd was, is mijn keuze gevallen op Camilla als winnares.

Om het me zelf makkelijker te maken heb ik 2 weg gestreept door naar de opdracht te kijken en die was Are YOU a Wonder Woman en niet Do you know a Wonder Woman. De 2 die het hadden over een wonder woman die ze kennen en niet over zich zelf als wonder woman, heb ik als eerst laten afvallen.

Er bleven toen 2 over en ik dacht dat het makkelijker zou worden, maar niets was minder waar. Uiteindelijk heb ik voor Camilla gekozen, omdat zij door haar verhaal heeft laten merken dat ze bewust is van haar vrouw zijn. Dat zij vrouw is en kan zijn is op zich al wonderbaarlijk. En naar mijn idee is Camilla zich ook bewust van dat de kleine simpele dingen die haar vrouw maken, haar ook wonderbaarlijk maken. In mijn ogen ben jij dan een Wonder Woman.

Ik hoop dat ik duidelijk heb aangegeven waarom ik voor Camilla heb gekozen. En als het aan mij lag gaven we ze allemaal een prijs, maar zoals Henny Huisman zou zeggen "Er kan maar één de winnaar zijn".

Ik wil jou ook nog bedanken dat ik jurylid mocht zijn, ondanks dat het moeilijk was vond ik het toch leuk"

Gefeliciteerd Wonder Woman!!! :) En nogmaals dank aan Milroy. Heel sportief van je!

7 opmerkingen:

Nina zei

Succes iedereen! Good luck! Ik sla deze over en laat hem door een echte Wonder Woman winnen. Ben benieuwd!

D zei

Ok, Superwoman! :)

D zei

Hoop niet dat het een te moeilijke opgaaf is :) Kreeg een mailtje daarover.

De tijd is bijdeze daarom iets verlengd!

xxx,

D

Camilla zei

Hi D,

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jouw reactie! Are you a Wonder Woman? ;)


xxx Camilla

D zei

Haha Camilla,

Zet me maar lekker voor het blok! Ik denk dat het antwoord ja is, maar ik zal dit uiteraard proberen te motiveren.

Nog even wat over de inzendingen. Ik voel me eigenlijk al een Wonder Woman door de dames die hun stukje hebben gemaild. Sterke en moedige vrouwen zijn dat die ook nog eens deze site volgen :)

Thanks ladies!

En daarop heb ik meteen besloten dat ze ALLEMAAL wat leuks toegestuurd krijgen #ikkandat Haha!

Camilla zei

Thank you D. en Milroy!

Heeeeeeeeeeeel erg superbedankt dat ik deze winactie heb mogen winnen. Mijn verhaal kwam straight from the heart, serieus! Thanks en mijn complimenten voor deze winactie! Thanks voor jullie moeite!

Love, Camilla

D zei

Het is je gegund Camilla! :)

En dat het rechtstreeks uit jouw hart kwam geloof ik helemaal.

Heel veel plezier met je prijs!

Liefs,

D