zaterdag 26 maart 2011

The Body Shop Moringa Shower Gel

 


Hi Beauties,

Misschien is het je als terugkerende lezeres opgevallen dat ik vrijwel geen reviews heb over badproducten. Nou, niets is minder waar! Vanwege mijn nogal droge lichaamshuid gebruik ik al jaren heel trouw slechts twee producten; African Black Soap en Nivea SOS Bodylotion. Samen zijn deze de perfecte match en voorkomen ze verdere uitdroging van mijn huid.

Waarom ik liever geen andere lotions of zeep gebruik, is omdat deze door bepaalde toevoegingen mijn huid vaak alleen maar droger maken.

Als vaste klant van The Body Shop ken ik vrijwel alle geuren showergel en lotion maar kocht deze eigenlijk nooit. Toch is het soms wel erg verleidelijk wanneer er sale is en je dan toch die ene showergel van je favoriete lijn overweegt te proberen. Mijn favoriete geurenlijn van The Body Shop is bij uitstek de Moringa lijn. Exotisch, een tikje zwoel en vanzelfsprekend vrouwelijk.The Bodyshop Moringa Shower Gel 750 ml € 9,00 sale prijs


Toen de allergrootste fles Moringa shower gel voor de helft van de prijs in de aanbieding was overwoog ik om deze toch een keer te proberen. De verkoopster zag me nogal aarzelend met de fles in mijn handen staan en vertelde mij alsof ze mijn gedachten kon lezen dat de Moringa showergel niet uitdrogend is omdat het geen zeep bevat. Dat was al een pluspunt!

En wat de Moringa showergel extra aantrekkelijk maakt voor een droge huid is de verrijking met fair trade honing uit Ethiopië. Je begrijpt misschien al dat dit een deal werd. Een heerlijk naar Moringa bloemen geurende showergel, zeepvrij en door de honing extra zacht voor mijn huid. A keeper!

5 opmerkingen:

Camilla zei

hey D.,

voor zo'n extreem droge huid, kan ik je ook de producten van La Roche Posay adviseren. Kosten wat meer, maar dan heb je ook wat. Het gaat dan vooral om de 'Lipikar' lijn en de 'Iso-Urea' lijn! Te koop bij de apotheek! Vraag eens een proefje!

Ik ben nog niet zo van TBS, maar krijg nu steeds vaker de neiging om toch eens te gaan kijken!

lize zei

@ Camilla: ja, dat is een heel prettige lijn! Als ik last heb van een droge of gevoelige huis (winter) dan koop ik ook produkten van La Roche. In de apotheek nemen ze uitgebreid de tijd om je er van alles over te vertellen (en ze zijn niet zuinig met proefjes)
En D, ik heb twee weken geleden de 'Rainforest Moisture' (ook van TBS) voor droog (en kwetsbaar) haar gekocht. Erg zacht, erg prettig. Helemaal eko- zonder kleurstoffen, parabenen, siliconen of sulfaten.

Kizzy zei

Ik denk dat de Skin MD Natural Shielding Lotion (waar ik pas over geschreven heb), echt iets voor jou is! Het is werkt echt supergoed.

Maarre...laat ons weten wat je van Moringa vindt!

XO

D zei

La Roche Posay ken ik wel, maar stond er niet bij stil dat ze ook lichaamsverzorging hebben en dan specifiek voor de droge huid. Ik ga een paar proefjes vragen bij de apotheek :)

Om eerlijk te zijn werkt Nivea SOS al jaren heel goed, maar ben nu wel nieuwsgierig naar jullie aanbevelingen.

Kizzy is die lotion ook in NL verkrijgbaar? Even jouw review lezen!

Moringa shower gel heb ik al een tijdje en het bevalt nog steeds goed. Ik blijf me er over verbazen dat mijn huid niets eens een klein beetje uitdroogt erdoor. En het ruikt heerlijk :)

D zei

Ooh ik vergat nog te zeggen Lize, die Rainforest lijn lijkt me heerlijk! Vooral de butter, die wil ik wel proberen. Ik probeer de laatste tijd ook veel parabeen, sulfaat, en silicoon vrije producten uit.

Zo heb ik onlangs wat producten van de Yes To Cucumbers lijn (Leave in Conditioner) en Yes To Carrots lijn (Shampoo) gebrobeerd. En die bevallen erg goed.

Ik doe binnenkort een review :)