zaterdag 5 maart 2011

KeraCare: The New Look!

 
Pas geleden had ik het er nog over dat fabrikanten voor blackhaircare zich tegenwoordig nog beter richten op de specifieke behoeftes en haarverzorging van hun klanten. Avlon, de fabrikant die onder andere de KeraCare lijn in huis heeft, is daar ook een van.

De KeraCare lijn heeft onlangs namelijk een ware metamorfose ondergaan. Zo kregen de bestaande producten een nieuwe look. En kwam er een compleet nieuwe lijn bij, gericht op natural haircare.www.avlon.com

Van de lijn die reeds bestond, gebruikte ik al een aantal jaar de Conditioning Creme Hairdress. Dit is een lichte haar moisturizer op waterbasis die het haar soepel houdt. Men heeft van dit product niet alleen de verpakking vervangen, maar ook de samenstelling aangepast. De Conditioning Creme Hairdress is nu vrij van parabenen.KeraCare Conditioning Creme Hairdress 115g € 13,95


Persoonlijk vind ik de creme nog steeds even goed en niet perse beter werken doordat er geen parabenen meer inzitten. Maar gunstig vind ik het wel! Als je bedenkt dat parabenen eigenlijk niets positiefs bijdragen aan de gezondheid van haar of huid, en daarom dus net zo goed kunnen worden weggelaten.1st Lather Shampoo & Hydrating Detangling shampoo


De shampoos uit de lijn zijn nu sulfaat én parabeen vrij. En de oude vertrouwde (witte) verpakkingen, vervangen door een goudbronzen look.

4 opmerkingen:

Justherz zei

Oke dan :)
Maar eerst opmaken wat ik nu thuis heb en kijken wat deze voor me zal doen
Maar hoe gaat het schat?

D zei

Hey love,

Gaat goed je vitamine C heeft geholpen :) Ga je de natural lijn proberen? Hoop dat ze die shampoos ook al hebben, was ik vergeten te checken.

Justherz zei

Moooooi :)

Kijk lekker Lente weer voor jouw
Ik vind het koud hoor
In de lente wordt ik eerder ziek dan de winter. Echt waar

Ja die Natural lijn wil ik proberen:)

D zei

De producten van de natural lijn zien er heel goed uit! Ik lees binnenkort dan wel hoe ze je bevallen.

En inderdaad, het zonnetje schijnt maar het is nog steeds brrrrr....