vrijdag 11 maart 2011

L'Occitane Ultra Rich Face Scrub

 


Terwijl ik met smart naar de lente verlang doet mijn huid dat ook een beetje. Door het barre winterse weer merk ik namelijk dat mijn huid af en toe wel een extra dorstlesser kan gebruiken. Zoals ik eerder schreef hou ik mijn huidverzorging routine tegenwoordig zo simpel als maar kan en blijf ik het liefst dezelfde producten gebruiken.

Helaas, de scrub die ik lange tijd gebruikte is al enkele weken onvindbaar in de schappen bij de drogist?! Lastig, maar aan de ene kant toch weer fijn om een nieuwe scrub uit te proberen.

L'Occitane vulde het assortiment onlangs aan met de Magical Duo's. De Magical Duo's zijn drie duo's; elk bestaande uit een rijke scrub én een rijke moisturizer. De duo's zijn er voor gezicht, lichaam en de handen.L'Occitane Magical Duo's‏


Uit het duo voor het gelaat sprak de Ultra Rich Face scrub mij het meest aan. Deze scrub is ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid en bevat 10% Shea Butter. Daarnaast bevat deze creamy scrub gemalen notenschillen en kastanje extract om de vochtbalans van de huid op peil te houden.

Voor welk huidtype: De droge tot zeer droge huid. Nu mijn huid iets droger is dan tijdens andere jaargetijden scrub ik minder vaak. Maar dat een scrub zo nu en dan ook nodig is bij een droge winterhuid bleek meteen al na het eerste gebruik van deze Ultra Rich Face Scrub.

Na de scrub te hebben gebruikt, bracht ik mijn moisturizer aan. Deze trok beter en sneller in dan daarvoor. Kortom, ik was weer even van mijn 'wintervelletje' af en mijn huid voelde erg glad en zacht aan.Hoe vaak gebruiken: Twee a drie keer per week inmasseren op een droge of vochtige huid

Geur: Hmmmm..... was mijn eerste reactie toen ik deze ultra rijke scrub op mijn gezicht aanbracht en ontdekte hoe lekker het ruikt. De geur is namelijk heel subtiel en doet me denken aan een 'bekend' baby luchtje. Ik vind deze zachte geur een erg prettige bijkomstigheid.

Bijzonderheden: Eenmaal geopend blijft de Ultra Rich Face Scrub 6 maanden lang houdbaar.

Algemene beoordeling: Vanaf het moment dat ik over de Magical Duo's las, wist ik; deze scrub moet ik proberen! Ultra Rich Face Scrub dankt zijn creamy textuur met name aan de fair trade sheabutter uit Burkina Faso. De overige ingrediënten maken deze creamy scrub tot een heerlijke dorstlesser voor zelfs de meest droge huid.


Heb je vooral tijdens de winter een drogere huid? Dan is deze scrub een absolute aanwinst en kan je huid iedere dag stralen. I really, really love it! En had ik al gemeld dat hij lekker ruikt? Hmmm....Ik zou me er bijna van top tot teen in willen hullen, zo lekker zacht!

Er zijn talloze scrubs in diverse prijsklasse, echter in kaviaar begrippen uitgedrukt is deze Ultra Rich Face Scrub de Beluga onder face scrubs!

Prijs: € 21,50 per 100 ml
Verkoopadressen L'Occitane

5 opmerkingen:

Camilla zei

Klinkt goed,
ik ben ook al een tijdje op zoek naar een goede face scrub, die niet heel je huid eraf scrubt!

xxx

D zei

Heb hem vanmorgen weer gebruikt. Heeerlijk! :)

patty zei

Oh die zou ik ook graag willen proberen!

Is het niet in Nederland te koop?


Groetjes,
Patty

D zei

Hoi Patty,

Jawel hoor, had onderaan een linkje geplaatst met verkoopadressen binnen Nederland :)

Ik plak ze voor het gemak ook even hieronder.

L'OCCITANE - Amstelveen
Rembrandthof 37
AMSTELVEEN, 1181 ZL
Tel. : (31) 20 45 358 23

L'OCCITANE - Amsterdam
Heiligeweg 24
AMSTERDAM, 1012 XR
Tel. : (31) 20 52 851 46

L'OCCITANE - Haarlem
Grote Houtstraat 110
HAARLEM , 2011 ST
Tel. : (31) 23 53 177 57

L'OCCITANE - Maastricht
Muntstraat 46
MAASTRICHT, 6211 EK
Tel. : (31) 43 32 564 62

L'OCCITANE - Den Haag
Hoogstraat 8
THE HAGUE, 2513 AR
Tel. : (31) 70 42 737 04

L'OCCITANE - Utrecht
Choorstraat 21
UTRECHT, 3511 KL
Tel. : (31) 30 23 345 50

patty zei

Oh hahaha, ik heb niet goed gekeken :)

Dank je wel!