zondag 13 maart 2011

#Team Wonder Woman

 
Hey Beauties,

Nu de winnares van de Wonder Woman winactie bekend is, wil ik ook graag de andere dames bedanken voor hun deelname. Ik zou mezelf niet zijn als ik niet aan al deze dames wat leuks zou opsturen en koos daarom voor een NYX 5 colors lip gloss palette.

Handig om bij je te hebben tijdens een van je 'missies' :)Red Rediscovered
Cougar and Proud of it
The Naturals
The Perfect Every Day Colors
The Nudes (mat)
Dance in Africa
Pinky Promise
Sweet Oranges
The Perfect 'Smokey Look' Colors
Champagne SparkleZe zijn verkrijgbaar in de bovengenoemde tinten, graag even laten weten welke kleur je wenst en het komt helemaal goed. (Ik stuur jullie een foto van alle kleuren)

En natuurlijk willen we allemaal weten wat de winnende Wonder Woman instuurde voor deze winactie. Dit kun je hieronder lezen!

xxx,

D


"Wonder Woman staat bekend om haar schoonheid, intelligentie en magische krachten in een fictieve wereld. Een 'wonder woman' in real life, is in mijn ogen een sterke vrouw, die alles goed voor elkaar heeft in haar leven: goed georganiseerd, zelfverzekerd, onafhankelijk, persoonlijk en sociaal ontwikkeld. Ben ik dat? Ja zeker!

I consider myself a Wonder Woman, each day and every day. Niet vanwege een geweldige heldendaad of bijzondere gave, maar omdat ik vrouw kan zijn, mezelf kan zijn en alles goed voor elkaar heb in mijn eigen leven. I wish this could be true for every women in the world! Ik ben dankbaar voor wat ik heb (liefde, familie) en met wat ik kan geven (ontastbaar, dankbaar werk in de gezondheidszorg). Niet heel creatief en origineel, maar zeker de waarheid. Een Lasso of Truth heb ik niet nodig om te zeggen: yes, I am a Wonder Woman!"

Love, Camilla

5 opmerkingen:

Claudia zei

To Camilla : Halleluyaaaa AMEN !

No need to say more !

Gefeliciteerd :)

xxx

D zei

Camilla Gefeliciteerd! :)

Graag nog even laten weten welke kleur je wenst.

Camilla zei

Hey Claudia en D.,

Thank you! en D. ik heb je via twitter een berichtje gestuurd!

xxx Camilla

Kizzy zei

Lief van je, D!

Camilla, gefeliciteerd! Mooi omschreven :-)

Nina zei

Congrats Camilla!!! Mooie omschrijving :)