zaterdag 2 april 2011

Black Opal Spot & Scar Eraser

 
Hi ladies,

Hoe is het met jullie? Hoop dat jullie lekker fit zijn en genieten van het voorjaarszonnetje. Hoewel ik als het maar even kan naar buiten ga en geniet van de zon, heb ik momenteel wat last van een zogeheten voorjaarsmoeheid. Maar met de nodige vitaminen en (extra) lichaamsbeweging ben ik hier hopelijk weer gauw vanaf. Tips zijn welkom :)

Ik ben in ieder geval nooit te moe om alle beauty nieuwtjes die mijn mailbox bereiken te checken en te bestuderen. Zo ontving ik bijvoorbeeld nieuws over Black Opal's nieuwste items. Een daarvan welke me interessant leek om met jullie te delen is de 'Total Coverage Spot & Scar Eraser'Black Opal Total Coverage Spot & Scar Eraser


Vooral omdat dames (en heren) met een donkere huidskleur weten hoe lang het soms kan duren voordat de verkleuring van een litteken of hyperpigmentatie vervaagd.

Dit kan een kwestie van weken, maanden of zelfs langer zijn. Black Opal had naast hun legendarische fade gel om dit soort huidcondities te behandelen, reeds een goeddekkende concealer. Deze is vooral geschikt voor het gelaat. De Total Coverage Spot & Scar Eraser zorgt voor een nog betere en veegvaste dekking. Zo kun je met de Spot & Scar Eraser tijdelijke of permanente littekens, verkleuringen van de huid en zelfs tattoo's camoufleren.


Zomers niet met blote benen naar buiten durven vanwege een litteken of andere imperfecties zou met de Total Coverage Spot & Scar Eraser vanaf nu tot het verleden behoren, aldus Black Opal. Deze maximaal dekkende camouflage creme is verkrijgbaar in 7 tinten en zorgt voor een natuurlijk matte dekking.

Hmmm...klinkt goed tot zover dacht ik! Wat is jullie eerste indruk van de Total Coverage & Scar Eraser? En zou je deze kopen om dergelijke huidimperfecties mee te camoufleren indien daar sprake van is, of juist niet? Ben benieuwd naar jullie mening.


3 opmerkingen:

Mahelia de Randamie zei

Misschien ook iets voor die lelijke likdoorns op mn tenen..

D zei

Wist je dat er speciaal voor voeten/likdoorns al een concealer bestond? Tintalize heet het.

http://www.tintalize.com/concealer.html

Mahelia de Randamie zei

Oh, laat me checken! Thanks!