zondag 3 april 2011

dr. Organic Manuka Honey Face Mask

 
Honing als gezichtsmasker, deze beautytip kreeg als 15 jarig meisje van mijn moeder. Ze was net terug van vakantie uit Suriname en had een aantal van de welbekende plastic literflessen meegenomen. Waaronder ook een literfles Surinaamse honing.

Niet alleen zorgde een royaal aangebracht honing masker voor een soepelere en een vochtherstelde huid. Het hield mijn huid mooi egaal.

Ook gebruikte ik de honing als haarmasker (gemengd door haarconditioners) voor heerlijk zacht haar. Sindsdien ben ik eigenlijk helemaal weg van honing voor huid en haarverzorging.

Zoals ik [hier] al eens eerder schreef, ben ik ook weg van Manuka honing. Manuka honing heeft naast de algemene eigenschappen van honing een bijzonder heilzame en antibacteriële werking.

Pas geleden kreeg ik een honing gezichtsmasker cadeau van mijn zus. Dat was dit Manuka honing masker van dr. Organic. Mijn eerste reactie was tjee...weer een nieuw masker en hoe zal mijn huid daarop reageren. Ook heb ik nog een halve pot Manuka honing in mijn keukenkast staan, maar besloot desondanks om dit masker te proberen.dr. Organic Manuka Honey Face Mask

Ingrediënten; Dit masker bevat naast de bioactieve 30+ Manuka honing, natuurlijke en biologishe ingredienten. Waaronder; Aloe Vera sap, Chinese (Kaolin) klei, Witte mineraal klei, Shea en Cocoa boter, Zonnebloemolie en Glycerine.

Bijzonderheden; dr. Organic Manuka Honey Face Mask is vrij van Parabenen, SLS, kunstmatige kleurstoffen en schadelijke conserveermiddelen. Daarnaast is dit honing masker geschikt voor vegetariërs en niet getest op dieren.Eigenschappen; porienreinigend, detoxiferend, huidverjongend en gezichts liftend.

Gebruik; twee keer per week of naar behoefte. Na 10 minuten verwijderen met een vochtige handdoek.Algemene beoordeling; Ik heb dit masker nu twee keer gebruikt en ben heel eerlijk echt onder de indruk! De eerste paar seconden voelde het masker bijna sensationeel tintelend aan op mijn huid. Zodra ik dit heb met een nieuw product hoop ik altijd dat het goed afloopt. En dat deed het gelukkig. Mijn huid voelde na het masker bijzonder glad en bijna fluweelzacht aan :) De natuurlijke ingredienten zijn voor mij absoluut een pluspunt! Yes, een aanrader.

Prijs en waar te koop; € 9,95 per 125ml en o.a. te koop bij De Tuinen.

6 opmerkingen:

Camilla zei

Ik kom te weinig bij de tuinen! Goede aanrader!

xxx Camilla

Mahelia de Randamie zei

Blij dat je het een goed masker vind :( lol @ voor 30 plussers

Kizzy zei

Hmmm, dit lijkt me heerlijk!

D zei

@Camilla ik ben er echt kind aan huis, heb er twee bij mij in de buurt zitten :)

@Mahelia Nogmaals die 30+ op de tube is de gradatie van de honing (UMF) en niet dat het masker voor 30 plussers is LOL

@Kizzy Jaaa is het ook echt :) Mijn wangen zijn na dit masker zo glad en zacht als babybilletjes (waren ze al maar goed hahaha)

Mahelia de Randamie zei

oh en dat moest trouwens een :) smiley zijn lol

D zei

Haha ik dacht al! ;)