vrijdag 22 april 2011

I ♥ Zipper Vintage Store

 

Hi Beauties,

Jullie genieten vast ook van dit prachtig zomerse weer? Ik zeker! Terwijl ik van de week op zoek was naar mijn favoriete zonnebril, die volgens mij echt zoek is. Bedacht ik me dat mijn laatste bezoek aan Zipper alweer een tijd geleden was. Hier heb ik jaar, na jaar achtereen een leuke zonnebril weten te scoren. En ook van de week weer. Na wel vier brillen gepast te hebben werd het een cool 80's exemplaar (zoals de meeste bij Zipper!)

En toen zag ik dit model sunglasses...Vintage Retro Sunglasses with Chain € 18,00 Zipper


In zwart met zilver (de ketting alleen bevestigd aan de bovenrand) en was het even twijfelen. Ze zijn alweer een paar jaar terug van weggeweest, maar ik vind ze nog steeds cool. Uiteindelijk werd het een iets minder flamboyant exemplaar :)Zipper Retro Sunglasses € 10,00


Zoals ik al eens schreef...de vitrine met sieraden bij Zipper heeft als het ware een magnetisch effect op mij. Ontzettend veel leuke en unieke sieraden!

Waar ik de Zipper store sowieso nooit zonder verlaat is minstens 1 flesje Santee nagellak. Momenteel is er een leuke aanbieding van een box met 6 frisse zomerse kleurtjes voor maar liefst € 10,00! Dus dit keer werden het er meteen weer zes :)Santee Polish 6 flesjes € 10,00


Zipper
Huidenstraat 7
1016 ER Amsterdam
(+31)20-6237302

Zipper
Nieuwe Hoogstraat 8
1011 HE Amsterdam
(+31)20-6270353


Uiteraard kun je bij Zipper voor nog zoveel meer slagen, waaronder vintage kleding. Mocht je buiten Amsterdam wonen en eens een shopdag plannen in Amsterdam, sla Zipper dan beslist niet over. #HotGear

4 opmerkingen:

Kizzy zei

Oh, die bril is dope! En wat een koopje, die lakjes! Ok, dit is zeker een winkel waar ik heen moet de volgende keer dat ik in Amsterdam ben! :-)

Caroline zei

Geweldige winkel! Ik mis het shoppen in Amsterdam zeker weten!

D zei

Kizzy, best wel een beetje stoer ja voor mijn doen haha Kreeg ook meteen commentaar toen ik 'm op had nadat ik de winkel uitliep :) We gaan er zeker heen!

Caroline! :)

Mis jou hoor, echt!

We hebben hier nog samen geshopt ja! Memories haha Weet nog dat je hier twee leuke brillen had gekocht. 1 voor jezelf en 1 voor je zusje. Als het goed is heeft Zipper binnenkort een webshop.

Maar sowieso als ik wat naar Curaçao voor je moet opsturen hoor ik het wel ok.

Mahelia de Randamie zei

Vaste spot sinds 1999