dinsdag 12 april 2011

Karl Lagerfeld's Diet Coke Bottle Collection '11

 
Hey Beauties,

Terwijl ik voorbij deze poster liep, dacht ik 'Hey nice...in die stoel had ik ook wel ontspannen kunnen genieten van een flesje light cola'Enneh, niet omdat Karl Lagerfeld mij zou hebben uitgekozen als een van zijn favoriete modellen, dat betwijfel ik ten zeerste LOL Maar wel omdat ik sinds jaar en dag een zware Coca Cola Light addict ben. En dat weet iedereen! :)

Maar goed, Karl Lagerfeld koos beauty Jeneil Williams als een van de drie modellen voor deze Coca Cola Light Campagne waarvoor hij maar liefst drie limited edition flessen ontwierp.De Coca Cola Light 'Love it Light' editie zal vanaf mei te koop zijn

De flesjes zijn vanzelfsprekend slank en kregen daarbij een passende flitsende uitstraling.


€ 1,95 per stuk @ De Bijenkorf


Wellicht niet nog lekkerder van smaak, maar als Coca Cola light liefhebber zijn de designer bottles ongetwijfeld een leuke collector's item om te hebben.

5 opmerkingen:

Eli zei

Ze zijn inderdaad heel leuk!xxx

D zei

Zeker leuk! Ben overigens wel benieuwd naar wat ze gaan kosten.

Anjana zei

Ik wil ze graag alle drie hebben... ben ook een fan van Coca-Cola Light. Ze zijn vanaf 14 mei te koop in de Bijenkorf. Ik ben ook benieuwd hoeveel ze gaan kosten.

D zei

Hi Anjana,

Jaaa Coca Cola light heeeerlijk :)

Het is bij mij zo erg dat ik zelfs tijdens het uitgaan alleen cola light drink. Dit tot grote ergernis van m'n vrienden die zelf allerlei 'gewichtige' mixdrankjes drinken hahaha

Ik haal deze flesjes ook!

D zei

Ik heb ze vorige week dan eindelijk gekocht in de Bijenkorf! En maar liefst alle 3 :) Kon het niet laten.

Ze zijn € 1,95 per stuk.