zondag 3 april 2011

My Wishlist......

 
Hi Beauties,

Weet niet of jullie een verlanglijst(je) hebben, but if...dan ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat daar allemaal op staat. Zelf heb ik een mega wishlist...maar dat verbaast natuurlijk niemand :) Uiteraard wil ik graag laten weten wat er op deze lijst staat, hierbij enkele items. De volledige lijst durf ik niet eens te publiceren want die is...ein-de-loos lang LOLWhoop Ash Body Butter Cream


Voor iemand met een nogal droge huid klinken de ingrediënten van deze body butter cream, Honing, Shea en Mango boter, als muziek in de oren. Zeker in mijn oren! Whoop Ash Body Butter bevat overigens voor bijna 100% natuurlijke ingredienten en zorgt voor healthy glowing skin.

Must-try voor mij...hoewel als ik zie dat er slechts 226 gram in een potje zit ik me wel serieus afvraag hoe lang dit meegaat? Anyway...'t lijkt me heerlijk.
MAC Blue Brown Pigment


Zodra ik een bezoek breng aan de MAC store test ik van alles dat me mooi lijkt. De laatste keer heb ik ook weer een paar producten getest waaronder deze Blue Brown Pigment. Van alle pigments die er stonden trok deze mijn aandacht het meest. Ik testte hem uit op de rug van mijn hand en was meteen verkocht!

Deze bruin blauwe DuoChrome kleur is namelijk onwijs mooi en ik denk dat deze kleur wel een must-have is voor brown skin ladies. Ook als je (nog) niet zo handig bent in het aanbrengen van eyeshadow. Dit pigment is gorgeous! Ik heb voor alle zekerheid een sample online besteld..maar weet nu al dat ik voor een full size ga. Got to have it :)Huetiful Hair Steamer


Back in the day toen ik mijn haar nog weleens liet wassen en behandelen in de salon, vond ik het stomen onder een speciale kap altijd het fijnste onderdeel. Na een stoombehandeling voelde en zagen mijn haren er merkbaar gezonder uit. Zo nu en dan stoom ik mijn haren thuis met een vochtige handdoek (die ik een minuut verwarm in de magnetron) en zit daarmee weer een aantal minuten onder de kap.

Deze methode werkt op zich goed! Maar ik moet bekennen dat ik na alle positieve reviews toch dolgraag een echte Huetiful Hair Steamer zou willen hebben.Ole Henriksen African red tea exfoliating lip salvation


Op zoek naar een nieuwe lipscrub, kwam ik deze lip exfoliator tegen. Ondertussen heb ik er al veel lovends over gelezen op beautysites en in tijdschriften. Op zich maakt het me niet zo heel veel uit van welk merk ik een lip exfoliator gebruik, zolang deze maar doet waarvoor het bedoeld is. Zonder kan ik sowieso niet!

Omdat deze van Ole Henriksen op basis van Rooibosthee is en verder alleen verzorgende ingrediënten bevat staat deze bovenaan mijn wishlist.Meera Herbal Hairwash Powder


Deze Ayurvedische kruiden shampoo in poedervorm is in India een begrip onder de dames met gezond en sterk haar. Het gekke is dat ik deze shampoo altijd zag staan in een Indiase toko in Amsterdam maar toen geen idee had wat het precies was.

Onlangs kwam ik online wat informatie tegen over deze kruiden shampoo en wilde het meteen kopen om uit te proberen. Ik naar de Indian store....bleek deze te zijn vertrokken!

Bij de naast gelegen Pakistaanse en Indiase toko's kreeg ik toen ik naar deze shampoo vroeg alleen maar 'Wat is dat?' 'Wie?' en 'Nee, ken ik niet' als respons. Dus hij staat nog steeds op mijn verlanglijst.
Deborah Lippmann Happy Birthday


Woorden schieten eigenlijk te kort hoe graag ik deze glitterpolish wil hebben. Over waarom ik hem nog niet heb, kan ik heel kort zijn; de prijs! $18 Voor een flesje nagellak. Ook al is deze nog zo bijzonder, daar slaap ik wel een paar nachtjes over.

Er zullen ongetwijfeld dupes, knock-offs etc. zijn Zelf kocht ik een nagellak waarvan ik dacht dat het een mooi alternatief was...maar nee, ik ga toch voor deze enige echte Happy Birthday Polish!YGB in Black


Last but not least ben ik ook weer toe aan nieuwe jewelry! Ik kwam deze dope oorbellen tegen op de site van Rachel Stewart en geloof me als ik zeg dat ik maar niet uitgekeken raak op deze site. Alle sieraden zijn eigenlijk geweldig en vooral uniek!

Deze Young Gifted and Black oorbellen hadden het meest mijn aandacht en wil ik heeeel graag hebben. Zonder naast m'n schoenen te lopen denk ik dat deze woorden mij wel op het lijf zijn geschreven...so that's why :)

Tot zover dus een aantal items die op mijn wishlist staan. Ik laat uiteraard weten wanneer ik een of meer binnen heb en hoe deze mij bevallen.

Liefs,

D

14 opmerkingen:

Mahelia de Randamie zei

Dope lijstje. Die oorbellen van Rachel Stewart zijn zeker dope. Die happy birthday nagellak lijkt me ook wel iets. Misschien een idee voor moederdag lol. Die pigment ben ik ook in geinteresseerd alhoewel ik een leek ben op het gebied van oog makeup. Die woopash body butter lijkt me ook wel iets. Misschien dat ik in Augustus als ik in NY ben even langs de salon ga. Ben benieuwd.

Justherz zei

Meid weet je hoelang ik ook die Steamer wil hebben.

Die pigment is mooi ja, heb ook een sample van gekregen

Kizzy zei

Milani heeft ook een 'Happy Birthday' dupe! Het heet 'Gems'.


XO

Camilla zei

Mooie lijst!
Ben ok wel benieuwd naar je eindeloos lange lijst, hahaha!

Christine zei

Ik wil die oorbellen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christine zei

OMG ik wil alles op die site van Rachel stewart!

D zei

@Mahelia ik maak vast een meeneem lijstje ;)

@Jus jaaa zal ook niet heh LOL Vraag me af waarom we zoiets niet gewoon hier kunnen kopen. Echt lastig!!! Misschien moeten we een 'verlanglijst' naar Suhail sturen aangezien wij weten wat we willen gebruiken en wat niet.

@Kizzy Die van Milani heb ik als eerste opgezocht op eBay maar was met verzendkosten bijna even duur als deze van Deborah Lippmann :(

@Camilla is goed, ik doe wel een part two haha En als jij een wishlist hebt lees ik die ook graag!

@Christine, echt heh...je raakt niet uitgekeken. Mooie sieraden! Ooh en haar stijl is ook geweldig..haar ultra short look...zo mooooi

Kizzy zei

Don't worry about it. I got ya! ;-)

Christine zei

D. Ik heb oorbellen op de site besteld. Ik heb de grote Duaffe oorbellen besteld!! Van hout. Ik ben echt benieuwd!

Mahelia de Randamie zei

@ D, ze heeft net haar haren geknipt. Om de zoveel tijd doet ze een ''big chop''

D zei

@ Kizzy aawww you're sweet! :) Maar ben met alles tevreden heh, dat weet je!

@ Christine Wauw! Ik weet zeker dat ze je geweldig zullen staan. Heel mooi. Voor mij zijn die net wat te groot. Stuur me een pic als je ze hebt, ben benieuwd hoe ze je staan :)

@ Mahelia...ik vind het echt gruwelijk (mooi dus)! Ze heeft ook een heel mooi hoofd daarvoor.

Christine zei

Ze zijn inderdaad wel erg groot, maar in mijn enthousiasme heb ik het maar gekocht.. hahahhaha
Ik ben ook erg benieuwd dus ik wacht rustig af tot mijn bestelling binnen is. Dit is tevens de eerste keer dat ik iets met Paypall heb gekocht.. Ik vind het spannend!!

Alsof ik niet genoeg oorbellen heb.!!!

Anjana zei

Hai D,

Van de 'Happy Birthday' nagellak is er ook een dupe van... Essence 'Circus Confetti' en dat maar voor een heel zacht prijsje. Deze komt in de nieuwe Collectie van Essence voor. Neem eens een kijkje bij de Kruidvat ;)

Nog iets... wist je dat Sephora in mei Urban Decay zal verkopen? Ik wil al een hele tijd de 'Naked Pallette'. Ik kan haast niet wachten.

D zei

Hi Anjana,

Ok, ik ben overtuigd dat er wel een goede en mooie dupe is. Circus van Essence is dat inderdaad! Ik heb hem alleen nog niet bij mijn plaatselijke Kruidvat gezien..maar ik hou hem in de gaten. En voor de lieve Essence prijs koop ik wel twee flesjes :) Die nieuwe kleurtjes zijn echt te gek by the way.

Zooo had het al bijna opgegeven dat de U.D palettes ook hier te koop zouden zijn. Mijn Naked palette heb ik in december gekocht (via een vriendin) Ze komt volgende maand dan krijg ik hem persoonlijk. Opsturen vonden we een beetje eng.

Wel heb ik het Urban Decay NYC Book of Shadows vol III palette..ook erg mooi en vooral kleurrijk.