maandag 11 april 2011

NYC Cosmetics

 


Al enige tijd keek ik uit naar de NYC Cosmetics, het budget cosmetica merk dat onder make-up liefhebbers vanuit alle lagen populair is. Weken gingen voorbij en nog geen NYC cosmetics in mijn plaatselijke shop. En eigenlijk geheel onverwachts trof ik dan eindelijk een NYC display aan.

Budgetmerken als NYC cosmetics zijn fijn, en helemaal als deze ook nog eens van zeer goede kwaliteit zijn. Ik heb terplekke een aantal producten getest waaronder de eyeshadows.Allure Beauty Award winnende eyeshadow duo in de kleur 'Island Sunset' € 2,99


Mijn eerste aankoop werd echter een lipstick in de kleur (405) Blue Rose € 2,99. Ik was namelijk al op zoek naar een hot fuchsia lipcolor.


New York Color Ultra Last Lip Wear 405B Blue Rose


Deze foto van Serena had ik daarom al een tijdje bewaard ter inspiratie. Ik weet nog steeds niet precies welke kleur zij hier draagt. Maar Blue Rose komt in elk geval heel dicht in de buurt. Een tikkeltje brutaal en gewaagd, but I love it!

Ik zou zeggen neem een kijkje bij jouw nabijgelegen NYC Cosmetics verkooppunt als je dat niet al gedaan hebt. Er zit hele mooie make-up tussen. Om nog maar te zwijgen over de vele kleuren nagellak!
NYC Cosmetics zijn te koop bij Kruidvat

7 opmerkingen:

Mahelia de Randamie zei

Nice, heb ook nieuwe lip colors nodig. Zal even kijken dan bij Kruidvat.

Camilla zei

Mooi!

Ik heb alleen nog oogschaduw gekocht in 'veilige' bruin tinten! Wil binnenkort toch meer kleurtjes van NYC shoppen, oogschaduw of lippenstift! Mooi he?

xxx Camilla

Nina zei

hmmm ik ben benieuwd. IK KEN DIT HELEMAAL NIET?! FF checken van het weekend.

D zei

@Nina geloof me...je gaat he-le-maal los! supercheap en mooooi :)

@Mahelia zeker checken, hele mooie kleuren en de kwaliteit is goed. Je nam deze nagellak eens voor me mee uit Amerika, ben blij dat het nu ook hier te koop is.

@Camilla voor m'n werk hou ik het ook altijd neutraal, maar in m'n vrije tijd draag ik graag wat kleur :) Of op m'n ogen alleen of anders lippen.

Heb gisteren nog een NYC lipgloss gekocht 'Liquid Lipshine in 585 Midtown Mocha' een mooie neutrale tint lipgloss

En het paars roze oogschaduw duo in '811 B Island Sunset' heb ik ook gekocht :) Can't wait to try it!

Kizzy zei

Ik wil natuuuuuurlijk een foto van jou zien met die lipstick op. Dat snap je wel, he? :-D

Mahelia de Randamie zei

Dus dat! ;-)

D zei

Speciaal voor Kizzy en Mahelia komt er een foto :) #Twitpic