dinsdag 26 april 2011

Relax & Wax

 


Hi Beauties,

Om de zoveel tijd boek ik een afspraak voor een Brazilian wax. Na mijn eerste afspraak vorig jaar zomer, heb ik besloten om dit te blijven doen. Denk echt dat als je het eenmaal gewend bent, niet meer anders wilt. Vorige week bracht ik na een aantal weken dus weer trouw een bezoek aan de waxsalon.

Ondertussen ben ik de hele 'operatie' al aardig gewend. Wat echter nooit helemaal went, zijn de onverwachtse pijnscheuten! Kan dit niet wat minder? vraag ik me op zo'n moment altijd af. Of moet je gewoon maar pijn lijden als je superglad gewaxt wilt worden?Relax and Wax No-Scream Cream € 18,95


Nou, niet volgens de bedenker van de No-Scream Cream! Relax & Wax bracht speciaal voor deze service een pijnverdovende creme op de markt. No-Scream breng je 30 tot 45 minuten aan voor je waxbeurt op het te behandelen gebied, en belooft dat je je waxbeurt dan in elk geval zonder geschreeuw doorkomt.

No-Scream Cream verdooft de huid tijdelijk en reduceert de pijn tijdens het waxen aanzienlijk! Ik geloof daarom best dat deze crème een bestseller is. Voor mijn eerst volgende waxbeurt heb ik 100% zeker een tube No-Scream Cream in mijn bezit. I'll keep you posted :)

Trouwens Relax & Wax heeft voor na het waxen nog een must-have...Relax & Wax Get the Bump Outta Here! € 18,95


Get the Bump Outta Here! kalmeert de huid, voorkomt ingegroeide haren en huid irritatie. En met de handige roller kom je heel makkelijk op elk gewenste plek. Beide producten zijn te koop bij de Soap Treatment Store

9 opmerkingen:

Mahelia de Randamie zei

Get the bump outta here! Haha. Leuke naam.

Claudia zei

Huh, D ik hoop dat dit echt gaat werken hoor :)
Maar die on(verwachte) pijnscheuten voel ik iedere x opnieuw, denk niet dat dat ooit zal wennen. Maar wie mooi wil zijn ( even down under ) moet ........

Maar, ik stel voor dat jij de boel gaat testen voor ons:) Heb vooral interesse in de After Roller, want van mijn WAXSTER moet ik Sudocrem gebruiken de eerste 3dgn. Wel, ik hoef je niet te vertellen hoe mijn pluissie eruit ziet met die witte creme die niet snel vervaagt whahahhahah.

D zei

LOL @ Suducreme! Zo erg? Ik heb vrijwel meteen na het waxen eigenlijk nergens last van.

Thuis na het douchen gebruik ik een soort gelijk product als Get The Bump Outta Here. En na drie dagen mag je dan weer scrubben.

Ik ga deze No-Scream Cream zeker testen. Eigenlijk gebruikt men in de zorg ook huidverdovende cremes (Emla creme met of zonder recept)

Dus dat is niet nieuw...Alleen zijn die misschien minder geschikt voor bepaalde area's :)

Gwen-Gail zei

Ik wil dit zeker ook proberen. Wel een beetje prijzig voor zo'n kleine tube.

D zei

Ben ook benieuwd hoe lang zo'n tubetje meegaat.

Anoniem zei

Hoi FreshDimez,

Het is alweer een paar maanden geleden dat je deze blog plaatste, maar ik vroeg me af of de No Scream Cream gewerkt heeft voor jou?

Deze week ben ik van plan om voor het eerste te gaan waxen en het zou erg fijn zijn als ik de pijn enigzins kan verminderen.

Hoor graag van je!

Groetjes,

Faiza

D zei

Hey Faiza,


Goed dat je erover begint, want het is voor mij weer bijna zover dat ik een bezoek aan de waxsalon moet brengen...en het liefst zonder al te veel pijn. Ik twijfel alleen nog of het deze wordt of een andere (Dr. Numb)

Dus heel concreet, ik heb het nog niet aangeschaft. De laatste keer heb ik weer gewoon een ibuprofen genomen een uur vooraf en dat helpt een beetje :)

Anoniem zei

Dit is al een oude forum, maar heeft iemand dit ooit wel eens geprobeerd? en waar kan ik dit kopen?

D zei


Of deze nog te koop zijn en waar, weet ik helaas niet. Ik zal eens op zoek gaan naar soortgelijke producten die hier in Nederland verkrijgbaar zijn.