donderdag 7 april 2011

Tia Maria Get Behind The Mask

 


Hey Beauties,

Weet niet of jullie je de Tia Maria commercial(s) nog kunnen herinneren? Ik herriner me er vooral eentje uit de jaren tachtig!
"Tia Maria Golden Brown..drink it when The sun goes down"Topmodel Iman is het allereerste exotische model geweest dat twintig jaar geleden schitterde in de commercial van 's Werelds meest beroemde likeur Tia Maria.

Tia Maria is wederom op zoek naar een schoonheid die deze rol net zo succesvol vertegenwoordigt, en is een internationale campagne gestart; 'Girl beyond the Mask'. Een zoektocht naar het nieuwe gezicht van 2012.

De zoektocht vindt plaats via facebook. Deelname aan de 'Tia Maria - Beyond the Mask' competitie is alleen mogelijk voor dames van 18 jaar of ouder met een eigen Facebook account.

Aanmelden

Alle internationale beauty's kunnen meedoen door hun foto te uploaden op www.facebook.com/tiamariadrink waar hun lot in handen ligt van het publiek. De vijf populairste meisjes winnen £ 1000,- en een professionele portfolio fotoshoot.

Een deskundige Tia Maria jury kiest vervolgens tien finalisten voor het bijwonen van een casting waar de uiteindelijke winnares geselecteerd wordt voor de nieuwe Tia Maria reclame campagne.

Aan alle beauties die meedoen; alvast heel erg veel succes!

Geen opmerkingen: