zaterdag 7 mei 2011

The Ahh Brah

 
Hi Beauties,

Weet niet of jullie graag lingerie shoppen en dan met name BH's? Ik totaal niet! En dat heeft er alles mee te maken dat ik altijd weer moeite heb met het vinden van een mooie BH in de juiste maat. Hoezo dan? denk je misschien. Nou, dat zit zo; ik ben 'gezegend' met een mooie volle cup DD.

Echter, met een t-shirt maat in small of 36 zoek ik altijd veel te lang naar een leuke BH die tegelijk ook nog eens lekker zit.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens meer voor een leuke of sexy BH ga, maar meer waarde hecht aan goede steun en draagcomfort. Wat betreft leuke en sexy BH's; daar heb ik de Kringloop alhier een paar keer mee blijgemaakt en ben ervan overtuigd dat ze inmiddels een nieuwe eigenares hebben. Maar voor mezelf betekent dat weer op zoek gaan naar iets nieuws.

Toen ik de commercial van de Ahh Brah voor het eerst op de TV zag, was ik erg huiverig en ben dat eigenlijk nog steeds een beetje. Maar hoopte stiekem wel dat deze bra misschien een uitkomst zou bieden en een einde zou maken aan het urenlange zoeken en passen.


De prijs, € 69,95, is niet spotgoedkoop maar best redelijk. Ondertussen was de Ahh Bra weer even aan mijn aandacht ontsnapt, totdat ik deze op de markt in Amsterdam zag. Bij deze kraam worden ze per 3 stuks voor maar liefst € 25,00 verkocht! Toch twijfel ik nog steeds als het gaat om draagcomfort, zeker als ik kijk naar de zeer gangbare maten van deze BH.

Heeft een van jullie ervaring met het dragen van de Ahh Bra? Is het een aanrader of juist niet? Ik lees jullie reacties graag.

Liefs,

D

20 opmerkingen:

Nina zei

Ik heb ze dus ook zien liggen en wilde eigenlijk ook proberen maar we zitten in hetzelfde schuitje. Ook ik wilde de stap toch nog niet nemen. Ik ben ook benieuwd naar de ervaringen!

D zei

Dacht even dat ik dit 'probleem' alleen had. Als ze werkelijk zo geweldig zijn koop ik er wel 10!

Justherz zei

Hee meid,
Ik heb er een pakket gekocht op de markt en ik moet zeggen het is een fijne BH. Ze geven wel wat steun. Ik ook ben gezegend met grote DD memmen, waarvan eentje veel groter is dan de andere. Deze trek ik aan op een Layback dag, Lekker thuis, in het park of het is fris buiten en ik wandel door de markt of stad met me jas aan want dan valt het niet op. voor zulke momenten zijn ze echt goed voor onze maten. want ook ik ben voor stevige steun

Nina zei

Goh alle 3 gezegend met dezelfde maat! Jullie herkennen dan mijn probleem met het zoeken naar een leuke BH in ook nog eens de juiste maat!

@Justherz, Je zegt "Dan valt het niet op" Is de bh zo opvallend dat je het ziet? Of draag je het dan als een top? In de reclame zeggen ze namelijk ook dat je het als een top kan dragen. Persoonlijk loop ik niet met topjes meer over straat :) Die maat ben ik ALLANG gepasseerd!

D zei

@ Jus Je moest me horen lachen toen ik 'DD Memmen' las hahaha. De een betaald ervoor, dus laten we maar dankbaar zijn :) Ben wel benieuwd welke maat je hebt van deze bra. Maat S/M? Ben die BH miskopen zo zat... Maar op jouw advies ga ik deze wel kopen.

@Nina ik zou niet eens meer met alleen een 'topje' de straat op durven Dat leidt teveel af :D

Soms vind ik het wel jammer dat H&M de leuke BH's niet in grotere maten heeft..maar ja, alles went.

Claudia zei

Ook ik mag blij zijn met mijn mooie grote boobies :)
( stond ook vooraan in de rij bij het uitdelen )

Wat ik helaas nog steeds veel zie, zijn de dames met Te kleine bh's. Dames het is niet sexy maar ordinair ( mijn mening ) Heb mijn borsten ooit laten opmeten bij Victoria's Secret en sindsdien weet ik zeker wat mijn maat is. ( kan ook hier in een goede lingerie zaak )

Mijn favo bh merk is toch Marlies Dekkers, vanwege de pasvorm, kwaliteit en sexy vrouwelijke tierlantijntjes! Maar ook de Sapph bh's koop ik regelmatig. ( ben gek op de touwtjes, bling en spannende sexy details van beide merken) deze houden mijn twins prima op hun plek, geen onverwachte borstverschuivingen of run/fly away boobies meer.

De Ahh Brah zou ik dus niet zo snel kopen, doet me denken aan de training bra van mijn dochter :)
Maar ben toch benieuwd naar jullie meningen over deze bh's !!

http://dutchdesignersoutlet.com/

Xoxo Clau...

Kizzy zei

Ik kan hier helemaal NIKS zinnigs over zeggen...ik stond helaas helemaal achterin bij 't uitdelen ;-)

Justherz zei

Hee Nina :)
Neen ik draag het niet als topje (lol)
wat ik bedoel met dat het niet opvalt, is dat ik niet zo een "stevige" steun heb. Misschien omdat ik dat juist gewend denk ik dat een ieder naar me boobs kijkt als ik die Ahh Bra onder een topje aan heb. maar het valt echt mee het zit gewoon iets losser.

@ D
Ik heb maat S genomen hij zit echt fijn geen getrek aan de zijkanten. Die onderband zit best wel strak dat wel. Ik draag alleen maar Triumph bh's en die zitten zooo stevig. ik moest alleen wennen aan het iets losse comfort van de Ahh Bra. Probeer het maar, los kosten ze een tientje.

(ps check me laatste blog post daar heb het ook aan)

D zei

@Clau los van dat een te kleine bra soms ordi staat, lijkt het me vreselijk akelig zitten. Een BH moet vooral goed en lekker zitten.

Heb m'n borsten en omvang ook een keer laten meten bij Livera :) Want daarvoor pakte ik maar gewoon een maat die me goed leek en was zo letterlijk uren kwijt aan passen in verschillende winkels.

Maar zelfs nu daar ik de juiste maat weet..is het moeilijk. Ik draag voornamelijk Minimizers voor m'n DD, deze zijn van een merk dat te koop is bij de V&D. Ze zitten lekker en zien er redelijk uit. Maar ik weiger om meer dan €80 aan een BH uit te geven hoor. Wat kosten die Bra's van Marlies Dekkers en Sapph Clau?

@ Jus Triumph lijkt me wel een fijn merk ja. Ben alleen altijd op zoek naar een bra zonder beugels. Vind beugels vreselijk lol Ik ga een Ahh Bra proberen.

@ Kizzy hahaha ja ik kan me ons gesprek over dit onderwerp nog herinneren. Ergens vorig jaar was dat. Die BH van Victoria's Secret die je had gekocht was echt heel leuk. Die hebben ze vast niet in mijn maat :(

Claudia zei

D, alleen de Pink Ribbon setjes koop ik voor de volle mep de rest ECHT niet hoor :):)
Maar het klopt wat je zegt, want de maten verschillen toch wel per merk dus ik pas ALTIJD.

Bij Livera ben ik laatst losgegaan en kocht 4 Sapph Bh's en 8 hipsters voor nog geen 100 euro :)

Verder bij : http://dutchdesignersoutlet.com en ook
http://www.vente-exclusive.com
Bij vente-exclusive kocht ik 2 MD bh's en die waren allebei 30euro en de bijpassende hipsters kocht ik bij dutchdesigners.

Het kost wel wat tijd, maar ik bespaar enorm veel geld uit voor mijn lingerie.

Die Ahh Brah doet me denken aan de training bra van onze dochters LOL.
Maar had je je boobs thuis gelaten ( of zodanig geminimaliseerd) toen we naar MAC gingen, heb niets gemerkt van die tweeling van jouw hoor.

xoxo

lize zei

Hemeltjelief, jullie zijn bijna allemaal gezegend met een fraaie omvang, dan is mijn C80 wel wat minimaal.
Die Ahh Brah, daar amuseer ik me al tijden kostelijk mee, qua commercial op Tel Sell dan, echt komisch. Het lijkt me inderdaad een prima dracht voor een kalm dagje binnenshuis, maar tijdens en eerste (en tweede en derde) date moet je hem beslist bannen. (De Ahh, niet de date..)

En D, ik wist niet dat ze bij Livera ook meten? Dat lijkt me nu voor mezelf een 'n goed idee.

Christine zei

Ik loop al heel lang met dezelfde vraag. Hoe zit de A brah is het echt comfortabel. Ik heb namelijk standaard problemen met het vinden van een BH. Ik heb momenteel een hele grote maat. Ik durf niet eens te noemen wat voor maat. Zo erg is het dus.. hahahah.. De Ah brah leek mij een heerlijke oplossing, maar ik durf hem niet te bestellen omdat ik hem ook prijzig vind. Maar goed al mijn bh's liggen in de prijs categorie van 35 tot 75 euro en zelfs die BH's bieden maar voor een korte periode stevigheid.

Nina zei

Hoi Christine,

Je hoeft je maat niet te vertellen natuurlijk. Maar wil alleen maar zeggen dat je je niet hoeft te schamen hoor. Groot klein dik of dun... het maakt hier bij freshdimez echt niet uit kan ik je wel vertellen :)

D zei

@Claudia, Ooh dan doen die Minimizers van de V&D het toch erg goed :D Die houden de boel netjes in 't gareel haha

@Lize Heb ik een paar jaar geleden laten doen bij Livera. Was een hele opluchting, want had het nooit eerder bij mezelf gedaan :) Niet handig.

@Chris, wilde hem ook niet meteen bestellen. Teveel miskopen gedaan in 't verleden. Maar wat Jus zegt klopt, ze zijn los een tientje...dat wil ik nog wel 'riskeren'

@Nina, you're the sweetest girl :) Dat is zo lief! En inderdaad, we houden het hier graag gezellig!!!

MissBeekman zei

Hi D.

Ik stond ook vooraan met uitdelen van de boobs! De hunkemoller verkoopt ook grotere maten. Hier kom ik geregeld.

Hoop dat je hier iets aan hebt...

Groetjes,
MissBeekman

D zei

@MissB Jij ook al vooraan? :)

Ik was laatst bij Hunkemoller omdat ze slips in de aanbieding hadden.
Wilde ook een BH en vroeg aan de verkoopster of ze Minimizers hadden.

Die hadden ze wel maar alleen met beugels :s Heb ze dus gauw teruggehangen en ging weer weg zonder nieuwe BH...

MissBeekman zei

Wat zijn Minimizers

D zei

Minimizers zijn BH's die je borsten optisch kleiner doen lijken. En ze zitten over het algemeen ook wel lekker. Bij V&D heb ik een paar goeie gekocht een tijd geleden.

Deze maand wil ik een aantal nieuwe BH's aanschaffen, dan ben ik daar weer vanaf :)

Justherz zei

Ik haat het ook he om bh's te kopen helemaal uitkleden en ga je met een stuk of 8 binnen en geen van ze zitten perfect.
En je boobs veranderen telkens weer of die maten van verschillende merken zijn ook niet hetzelfde
Minimizers die slanken af maar sexy zijn ze weer niet :(

D zei

Vreselijk Jus! Ik shop graag, maar niet als het om BH's gaat..dat eeuwige gepas :)

Triumph heeft best mooie Minimizers ben ik pas achter

http://image02.otto.de/pool/ov_formatg/3635091.jpg

Maar ik ga tenminste 1 Ahh Bra proberen op jouw deskundig advies haha