woensdag 25 mei 2011

Aphogee Two-step Protein Treatment

 


Hi beauties,

De populaire Aphoghee lijn is sinds ruim een jaar ook in Nederland verkrijgbaar. Waaronder in online shops zoals Urban Chick. Persoonlijk had deze haarverzorgingslijn niet echt mijn aandacht.

Totdat ik eindelijk een afro cosmetica shop binnen liep die de volledige lijn in huis heeft. En toen overwoog om toch een Aphogee product uit te proberen. Dat werd de 'infamous' Aphogee Two-step Protein Treatment.

Deze intensieve proteine behandeling is geschikt voor elk haartype en herhaal je om de zes weken, of naar behoefte. De gebruiksaanwijzing luistert heel nauw! Zo mag je je haren amper aanraken, dus al helemaal niet kammen zolang de proteine behandeling in het haar zit.Aphogee Two-step Protein Treatment


Ik heb de treatment nog maar net in huis en moet hem nog voor het eerst gaan gebruiken. Zodra ik hem heb gebruikt deel ik uiteraard weer mijn ervaringen betreft dit product door middel van een update.

UPDATE; 04.07.2011 Yes, de fles of beter gezegd 't flesje is leeg. Ik heb 1 behandeling gebruikt voor een vriendin en de rest voor mezelf.

Wat vind ik van dit product; Een must-have? Erg goed product en het maakt het haar ontzettend sterk. Alhoewel, als je geen zwak of brekend haar hebt, vind ik deze Proteine Treatment weer net iets teveel van het goede. Zelfs eens in de zes weken. Dit is echt HEAVY proteïne.

Bij nader inzien zal ik het ook niet zo gauw nog eens kopen. Simpelweg omdat mijn haar daar geen behoefte aan heeft. Ik blijf bij mijn oude vertrouwde proteïne behandelingen met een geklutst ei op vochtig ongewassen haar (check deze video hoe je dat doet) of mijn Motions CPR Conditioner Protein Reconstructor / ORS Hair Mayonnaise. Werken altijd voor mij.

Liefs,

D

5 opmerkingen:

Nina zei

Ben benieuwd wat je er van vind! Ik heb ook een keer een aankoop gedaan van Aphogee omdat ik er steeds over hoorde op youtube. Bij mij is het toen de leave in conditioner geworden. Ik persoonlijk vind het echt niks. Het is net water. Ik heb hierdoor nooit de andere producten gekocht :(

D zei

Nou hetzelfde had ik dus ook Nina. Vergat er helemaal bij te vermelden dat ik een halve fles Aphogee leave-in conditioner van mijn zus had overgenomen (paarse fles)

Maar was ook niet onder de indruk. Denk dat je van deze lijn echt bijna alles moet gebruiken voor een 'goede' indruk.

Mijn HG leave in conditioner is en blijft denk ik echt Motions Nourish leave-in conditioner :)

Heb de proteine treatment nu in m'n haar, zit onder de droogkap. I'll let you know!

Angie zei

Ik ben er niet echt van onder de indruk. Toen mijn vriendin een paar jaar geleden naar NY ging..heb ik haar stad en land laten zoeken voor de gehele lijn! Ik heb de boel maar aan mijn nicht gegeven.

D zei

Ja, kan me nog herinneren dat je zo enthousiast was over Apoghee. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn bedenkingen had over dit product, maaaar het bevalt uitstekend!

Dit is een klein flesje, denk dat ik voor een grotere ga. Wel zal ik deze heavy proteine behandeling maar eens per zes weken doen. Vaker is denk ik ook niet nodig.

En de rest van de lijn tja...misschien ooit haha

D zei

Update :)