maandag 16 mei 2011

Creme of Nature Argan Oil

 


Hi Beauties,

Enkele healthy hair freaks onder ons, keken al bijna een jaar uit naar producten van de Creme of Nature Argan Oil lijn. En dat natuurlijk niet zonder reden. Want de positieve effecten van Marokkaanse Argan olie, voor zowel haar en huid zijn al veel langer een feit.Creme of Nature Argan Oil Replenishing Sheen Spray € 4,95


Ik kocht van deze lijn de Argan Oil Sheen Spray. Deze kan gebruikt worden als finishing spray en geeft het haar een mooie glans. Zoals gewoonlijk heb ik ook de ingrediënten lijst van deze spray gecheckt en wat vrijwel meteen opvalt, is dat men voor iets andere ingrediënten heeft gekozen dan die van overige sheensprays.

Dit is denk ik vooral goed te ruiken. Deze sheenspray heeft best een apart luchtje tijdens het aanbrengen. Maar dat is niet alarmerend, omdat de geur vrijwel meteen daarna wegtrekt. In de replenishing sheenspray zit behalve Argan olie ook Aloë Vera en Honing extract om droog haar tegen te gaan.De Argan Oil Intensive Conditioning Treatment is per zakje (goed voor 1 behandeling) verkrijgbaar voor € 1,99.
Een aanbeveling volgens het voorschrift is om deze conditioner te gebruiken met 'een warmte bron' en dan bij voorkeur met een plastic kapje op onder de droogkap voor tenminste 10-15 minuten.
De conditioner heb ik gebruikt op mijn haar dat ik een week daarvoor een henna/indigo behandeling had gegeven. Door de henna/indigo werd mijn haar vooral krachtiger en glanzender, maar ook iets droger. Na de intensive treatment te hebben gebruikt voelde mijn haar veel soepeler en gehydrateerd aan. (M'n foto is wat wazig, I know. Sorryyy)Eén product waar ik zelf het meest naar uitkijk is deze Argan Oil Treatment. Deze had men op het moment dat ik mijn aankopen deed nog niet, hopelijk gauw. Deze Oil Treatment kan zowel op droog als nat haar worden gebruikt of als Hot Oil behandeling.

Ik ben tot nu toe vrij enthousiast betreft de producten die ik heb geprobeerd. Wat ook gunstig is, is dat ze allemaal erg vriendelijk zijn geprijsd. Ben benieuwd wie van jullie de producten uit deze Argan Oil lijn gebruikt en wat de ervaringen zijn. So please share :)

Liefs,

D

7 opmerkingen:

MissBeekman zei

Hi D.

Waar heb je het gekocht?

Alvast bedankt voor de info!

MissBeekman

Nina zei

Hoi D,

Ik kijk er ook al naar om het te gaan gebruiken maar heb ze nog niet gezien :(

D zei

@MissB hey dear, deze heb ik bij Suhail, (Albert Cuyp markt) gekocht. Ze mogen alleen best wat meer producten van deze lijn gaan importeren, er is zo ontzettend veel vraag naar!

@Nina, ik las op Justherz haar blog dat de producten ook in Den Haag te koop zijn. Check het even;

http://kara-zeytin.blogspot.com/2011/05/creme-of-nature-argan-oil.html

Caroline zei

Ik moest dit ff posten: Wauw, je haar ziet er geweldig uit, D!!!!!

Camilla zei

Je haar ziet er mooi uit! Zo healthy en shiny!

Ik wil die spray en die oil treatment ook hebben!!

xxx Camilla

Justherz zei

D...
Je haar ziet er goed uit!!! Lekker vol. Ik wil met me vingers er door gaan.
Die Conditioner (fles en pack)
en die oil treatment van deze lijn wil ik zo proberen :)

D zei

@Caroline, jij hebt m'n haar echt nog meegemaakt toen het een paar centimeter kort was en opgeschoren :) Thanks!

@Camilla Thanks. Die Oil treatment lijkt me wel wat ja!

@Jus, Thanks lief. Was laatst in Oost, nog steeds niet binnen daar? Nu moeten we perse naar de Albert Cuyp. Maar ja, is een begin.