vrijdag 6 mei 2011

A Helping Hand for Mom

 
Ondanks mijn moeder nooit ergens op rekent rond deze speciale dag in mei, en eigenlijk al tevreden is met een bezoekje, wil ik met moederdag toch altijd wat leuks aan haar geven. Afgelopen week ben ik de stad in geweest voor een aantal spullen die ik nodig had, en wilde zoals gewoonlijk ook even langs Lush.En op het moment dat ik me bedacht er nog niet in te zijn geslaagd, om iets voor mom te kopen, lees ik op het raam van Lush net de juiste boodschap. 'Help je moeder een handje' de timing was buitengewoon perfect!Tiny Hands zijn per stuk te koop en kosten € 7,95


Eenmaal in de winkel, begreep ik deze boodschap meteen. Het plateau waarop de handjes, oftewel de Tiny Hands, lagen..daar kon werkelijk niemand omheen! In Lush times had ik al over dit handserum in vaste vorm gelezen, en was blij dat ik hem nu voor het eerst kon uitproberen.
De gebruiksaanwijzing; smelt Tiny Hands tussen je warme handen tot een olie. Masseer het lekker in en geniet van superzachte tengeltjes. Aldus Lush...

En oh my......wat ruikt dit serum lekker!!! Was meteen mijn eerste indruk. Men heeft hiervoor Vanille, Kamille en Goudsbloem gebruikt. Tiny Hands handserum is gemaakt met Arganolie, Aloe Vera, Cacao en Sheaboter. Lijkt misschien erg vet als je dit zo leest, maar zoals Lush beloofd, trekt het serum snel in. Dat klopt inderdaad!

Nog iets fijns, Tiny Hands is gelukkig geen limited edition product. Deze zit meteen vast in het Lush assortiment. Geweldig!Lush Body Butter Tin € 3,70


Je krijgt je Tiny Hands 'los' mee in een papieren zakje. Maar Tiny Hands past perfect in de speciale Body Butter bewaar en meeneem tinnetjes. Ik geef de mijne hierin cadeau. Zo kan mom haar Tiny Hands makkelijk overal mee naar toe nemen.

Eén zeer belangrijk aandachtspunt is dan wel dat de tas waarin het blikje wordt gedragen uit de zon of warmte moet worden gehouden. Dit in verband met 'smeltingsgevaar'.

Wat ik nog aan deze moederdagtip wil toevoegen lovely ladies, is het volgende. Ik ben me ervan bewust dat we helaas niet allemaal meer een moeder hebben. Dit zie ik ook binnen mijn familie en vriendenkring. Vooralsnog, om de liefde en herinneringen voor onze moeders te koesteren is er eigenlijk geen speciale dag als 8 mei nodig, dat kan natuurlijk op elk gewenst moment.

Aan alle anderen die mom aanstaande zondag flink in de watten leggen, zeg ik vast happy mothersday. En als je zelf een mom bent, vergeet dan ook jezelf niet. Denk dat ik mezelf ook maar een 'helpend handje' cadeau doe :)

Liefs,

D

5 opmerkingen:

Kizzy zei

Mooi gebaar! -pun intended- ;-)

D zei

Jij verdient er ook een :)

D zei

Heb het gisteren langs m'n moeder's werk gebracht, samen met een mooie kaart en bos bloemen. Ze moest nog net niet huilen aahhhh.... :)

Margo zei

Wat een geweldig moederdag cadeau. My old hands are young again. Ik neem mijn mystiek blikje overal mee naar toe. Dank je wel.

D zei

Ooh wat goed! Ik hoop dat mijn handen op die leeftijd net zo mooi zijn :)

Ben nu wel heel goed bezig met nog liever zijn voor m'n handen. Dat heb ik dus niet van een vreemde.