donderdag 5 mei 2011

Serena Williams OPI Glam Slam Series

 

Meervoudig Grand Slam winnares en nagelstylist, Serena Williams, heeft in samenwerking met OPI weer een aantal Glam Slam nagellak setjes uitgebracht. Eigenlijk niet zo verbazingwekkend, want het succes van de eerste Glam Slam set was gigantisch!De Glam Slam France Duo Packs zijn vanaf deze maand te koop en kosten € 19,95 per set
Spark de Triomphe Duo Pack
Rally Pretty Pink Duo Pack
De Glam Slam England Duo Packs zullen vanaf juni te koop zijn
Your Royal Shine-ness
Grape Set


Moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben van de gecontinueerde deal tussen OPI en Serena. The girl got game! Denk dan ook wel dat deze setjes het minstens net zo goed zullen doen als haar vorige.

Persoonlijk vind ik de rode shatter topcoat een tikkie vreemd over zo'n mooie roze polish als Rally Pretty Pink, but hey...anders dan anders is het wel. Daarentegen lijkt het duo Spark de Triomphe me gorgeous! Sterker nog, deze gaat het worden voor mij.

Wat vinden jullie van de Glam Slam Duo Packs? Hit or Miss?

6 opmerkingen:

lize zei

Dankzij de siliceagel sterken mijn nagels weer wat aan... dus wie weet!
Ik vind die Grand Slam-serie overigens een heel grappig idee, bovendien ben ik een grote fan van de tennissende zussen. De serie is een tikje 'over the top', maar in de zomer kan dat en mag dat. En D, ik weet zeker dat Spark de Triomphe je heel mooi (en chique) zal staan.
Grape-set-match zou het voor mij worden. Met bijpassende jurk, graag....

D zei

Hi Lize,

Als ik niet al zoveel nagellak in paars had, was mijn keus ook op grape gevallen. Heel mooi!

En klopt in de zomer mag het nog net iets gekker :) Ik laat uiteraard zien hoe het staat als ik de set heb.

MissBeekman zei

IK WILLLLLLLLLL

MissBeekman
The NailPolishFiend!

D zei

LOL #polishaddicts! Ik ga van de week langs Sephora. Hoop dat ze deze hebben, en anders even verder kijken.

MissBeekman zei

Op Centraal Station hebben ze ook een parfumerie die OPI verkoopt.

D zei

Klopt, 'Mooi' heet die zaak, ze zitten naast Starbucks. Zal daar ook even kijken. DA Leidsestraat verkoopt ook OPI, en heeft enkele kleurtjes iets goedkoper in de aanbieding.