woensdag 11 mei 2011

The Tangle Teezer; Review

 
Hi Beauties,

Een tijd geleden had ik de Tangle Teezer (zoals je hier kunt lezen) nog op mijn verlanglijst staan. Deze heb ik inmiddels al enkele weken in gebruik. En moet daarbij zeggen, I'm hooked! Dit is niet wat ik van deze bijzondere brush had verwacht, maar eigenlijk nog beter.

Een van mijn vaste regels was dat ik mijn natte haren alleen onder de douche kamde met de grootste kam 'detangler' die ik speciaal daarvoor heb. Dit om (onnodige) haarbreuk te voorkomen. Vooral omdat natte haren zo kwetsbaar kunnen zijn.

Met mijn Tangle Teezer heb ik het toch aangedurft om mijn natte haren te borstelen en dat ging keer op keer perfect. Wat het borstelen met de Teezer voor mij helemaal aantrekkelijk maakt, is wanneer ik borstel met een Leave-in conditioner in mijn haar. Zo smooth ging dat voorheen nooit.Niet alleen kunnen haren en evt. klitten makkelijk worden uitgeborsteld, de borstel voelt ook erg prettig aan op de hoofdhuid.
De Teezer wordt compleet geleverd met bijsluiter waarin een aantal haar Do's and Don'ts staan.
De Tangle Teezer is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ik koos mijn favoriete kleur, paars, met glitters :)


De Teezer gebruik ik trouwens ook als 'gewone' borstel op droog haar. Ik denk dat deze brush wel degelijk een stuk vriendelijker is voor het haar. Ben nog steeds heel blij met deze aanschaf. Mocht je nog twijfelen of je de Teezer wel of niet moet aanschaffen, dan zeg ik; absoluut de moeite waard om het wel te doen!

Weet niet of de dames die de Tangle Teezer ook hebben aangeschaft er nog steeds zo blij mee zijn? But I love it! :)

7 opmerkingen:

Nina zei

IK BEN NOG STEEDS HEEEEEEEEEEEL ENTHOUSIAST! Zo dat is eruit :). Nee echt. Dit is een godsgeschenk! Ik ben zoooo snel klaar met detanglen gewoon perfect.

Onder de douche lukt het me nog niet om me haar uit te kammen omdat ik dat gewoon nog moet "leren" Ik word persoonlijk altijd een beetje zenuwachtig met me haar onder de douche de laatste tijd. Het is nu ook zo lang. Ik zal binnenkort een nieuwe foto posten op FB. Kan alleen sinds een FB update op mijn BB geen foto's meer direct posten grrrr.

Ik heb hem in mijn facoriete kleur (Roze) trouwens :)

lize zei

Echt, ik sluit me helemaal bij Nina aan! Wat een geweldige uitvinding. Mijn klitgevoelige haar is binnen een heel korte tijd weer helemaal ontklit. Een gouden FD tip!

Mijn borsteltje is -net als D- die paarse met de vrolijke glittertjes.

D zei

Ooh wauw! :)

Denk ook wel dat dit een innovatie is op het gebied van haartools. Alhoewel de vergelijking tussen de Tangle Teezer en een 'Dogbrush' (je weet wel zo'n gekleurde ronde borstel van de dierenwinkel) alweer is gemaakt.

Geen idee eigenlijk of die het net zo goed doet? Ben in ieder geval nog net zo blij als jullie met m'n Teezer.

Dee O. zei

I've been wanting to buy one of these for a very long time!!

That GOOD GOOD Blog

D zei

Well, get one! You won't regret it :)

(love your blog!)

Trolleydolly zei

Ik heb hem gisteren in Duitsland gekocht in het roze, ik ben verliefd!! Was in een winkel sally supply en ze hadden van alles!! Ook gelijk 3 potjes china glaze nagelak gekocht want die kan ik hier in NL niet vinden

D zei

Ok, nice :)

Heb filmpjes op Youtube gezien van dames die hem gebruikten op kroes haar..en die waren erg enthousiast. Ben benieuwd wat je ervan vindt!

Ik bestel China Glaze nog altijd via eBay :/ Kan het ook nergens vinden hier. Heerlijk dat je overal komt met je job!