donderdag 19 mei 2011

Teeez Cosmetics Hypnoteeez collection

 
Hi Beauties,

Op mijn Facebook fanpage kondige ik vorige week al aan dat er een post zou volgen over de laatste collectie van Teeez Trendy Cosmetics, de Hypnoteeez collectie!Ik ontdekte Teeez Trendy Cosmetics een paar jaar geleden (deze post kun je hier lezen) en ben vooral zeer enthousiast over de eyeshadows. Niet alleen zijn deze van goede kwaliteit en erg rijk aan pigment, ze zijn ook bijzonder vriendelijk geprijsd.

Ondertussen heb ik al een kleine Teeez collectie opgebouwd, en ook regelmatig wat van Teeez cadeau gedaan aan enkele van jullie :)Teeez Trendy Cosmetics Hypnoteeeez Collection


En omdat er relatief (nog) weinig dames bekend zijn met Teeez Trendy Cosmetics wil ik ook wat van de Hypnoteeez collectie weggeven om jullie kennis te laten maken met de producten. Maar ik zal de collectie bijdeze eerst aan jullie introduceren.(klik op de foto's om deze vergroot te bekijken)Silk Fantasy Eyeshadow in kleur 11 Smooth en 12 Sexy
Silk Fantasy Eyeshadow Swatch van kleur 11 Smooth zonder primer. Zacht, glanzend roze. Rijk gepigmenteerd en long lasting. Ik vind deze kleur heel mooi!

Silk Fantasy Eyeshadow € 4,79


Door de extreem hoge pigmentatie is de Silk Fantasy Eyeshadow long lasting en intens van kleur, waardoor je de hele dag kunt genieten van fonkelende ogen. De Silk Fantasy Eyeshadow is vekrijgbaar in maar liefst 8 kleuren die je heel creatief met elkaar kunt combineren.Magic Pigment Powder in kleur 05 Smooth en 10 Cool


Magic Pigment Powder € 5,29

Voor een subtiel of intens kleureffect gebruik je Magic Pigment Powder. Deze losse poeder bevat 2 unieke kleurpigmenten, hierdoor creëer je een gelaagd effect met een ultieme glinstering.

De make-up is parfum vrij, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Door de zorgvuldig gekozen ingrediënten is de make-up hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproef vrij.

Zie hier Teeez Trendy Cosmetics verkooppunten. (By the way; Teeez Trendy Cosmetics heeft ook een verkooppunt in Suriname!)


Full & Flirty Mascara € 5,99


Full & Flirty Volume Mascara geeft de wimpers extreme volume door de unieke formule ende dikke, kegelvormige borstel. De mascara hecht hierdoor direct aan de wimpers waardoor er na één laag al een intense kleur en dikte gecreeerd wordt zonder dat er klontjes ontstaan. Full & Flirty Volume Mascara is er in de kleuren Sexy 02 (zwart), Cool 02 (blauw) en Free 03 (groen)Ssshocking Length Mascara in kleur 04 Sexy en Full & Flirty in 04 Sexy


Ssshocking Lenght Mascara € 5,99


Ssshocking Lenght Mascara creeert zichtbaar langere wimpers in een handomdraai. De innovatieve gebogen borstel scheidt de wimpers en voorziet zelfs de kleinste wimpers gemakkelijk van een laag mascara. Ssshocking Lenght mascara geeft de wimpers een ultieme krul en flexibele lengte. Verkrijgbaar in de kleuren Sexy 04 (zwart) en Gutsy 05 (bruin)

Never Ending Waterproof Mascara € 5,99
(niet afgebeeld)

Voor een ultra langhoudende look is er de Never Ending Waterproof Mascara. Deze mascara heeft dezelfde innovatieve gebogen borstel las Ssshocking Length Mascara om iedere wimper gemakkelijk van een laag mascara te voorzien. Het ingrediënt Bisalbol geeft deze waterproof mascara een soepele en flexibele textuur, zodat het niet klontert. Verkrijgbaar in de kleuren Sexy 06 (zwart)

Alle Mascara's zijn parfum vrij en hypoallergeen, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn de mascara's dermatologisch getest en dierproefvrij.

Ok, ladies, zoals beloofd een kleine giveaway! Indien je een product zou willen uitproberen, stuur me dan een mailtje met het product dat jouw voorkeur heeft. Wie het eerst komt wie het eerst maalt :) Je kunt je mail sturen aan; freshdimez.blogspot.com@live.nl Deze giveaway is alleen voor FreshDimez blogvolgers en Facebook fanpage leden!

6 opmerkingen:

Kizzy zei

De verpakking is cute! Ik heb je een mailtje gestuurd. :-)

Waar kan je de producten eigenlijk kopen? Of heb ik er overheen gelezen?

XO

D zei

#overheengelezen haha :)

Is goed, ik ga je mail even checken!

Kizzy zei

Nu zie ik 't wel! Sorry :-D

D zei

I got you! ;)

Nina zei

Ik kende dit helemaal niet! Heb het ook nog nooit in de winkel gezien terwijl ik zie dat er wel heel wat winkels hier in de buurt zitten. Maar niet diegene die ik bezoek dus dat moet het verklaren hahaha. Ben benieuwd :D

D zei

@Nina, check je mail :)

Hi ladies,

Bedankt voor het deelnemen aan deze giveaway! Alle producten zijn inmiddels weg. Hoop dat ze goed zullen bevallen, ik hoor/lees het graag.

Liefs,

D