woensdag 4 mei 2011

Yes To Cucumbers Leave in Conditioner

 
Hi Beauties,

Zoals jullie misschien wel of niet wisten, heb ik mijn jaarlijkse Master Cleanse er net een dag op zitten. Ik voel me weer een stuk energieker en kan nu pas echt stralend de lente voortzetten. Deze voorjaarsschoonmaak geeft me altijd weer de energieboost die ik nodig heb.

En met een vakantie daar aaneengesloten is dat natuurlijk helemaal heerlijk! :) Zoals altijd komen er weer een aantal nieuwe blogposts aan. Allereerst een review.Hierbij mijn review van de Yes to Cucumbers Leave in Conditioner. Na de overweldigende berichten die ik over dit merk heb gehoord en gelezen, kon ik het natuurlijk niet laten om minstens een product uit te proberen. Dat werden er twee, namelijk de Yes to Carrots Daily Pampering shampoo en deze Yes to Cucumbers Leave in Conditioner.

Wat mijn mening en ervaring betreft deze conditioner kan ik vrij kort zijn. Ik vind het namelijk een erg fijne leave in conditioner. Mijn haar voelt na het aanbrengen lekker zacht en is beter doorkambaar.


Eén ding dat ik als minpunt ervaar, en ben daarin misschien een van de weinigen, is de geur. Zo rechtstreeks vanuit de tube ruikt de conditioner best aardig, maar in mijn haar blijft de geur te lang aanwezig. Ben hierdoor tot de conclusie gekomen dat ik deze toch minder prettig vind. Best apart omdat ik me vrijwel nooit stoor aan de geur van een haarproduct, maar bij deze leave in conditioner wel.

Dit is geheel persoonlijk, en betekent niet dat de geur ondragelijk is. Integendeel. Maar wat mij betreft had deze (indien mogelijk) wel weg kunnen blijven.

Eigenschappen; Deze leave in conditioner bevat voor bijna 100% natuurlijke ingrediënten en is daarbij dus ook vrij van Parabenen, Petrolatum, en SLS. naast de overige heerlijke ingrediënten bevat deze leave in 26 (!) Dode Zee mineralen, alsook Aloë Vera en Groene thee.Ideaal voor; Geverfd of beschadigd haar

Prijs en waar te koop; Yes to Cucumbers Leave in Conditioner kost per tube van 200ml € 9,95 en is o.a. te koop bij De Tuinen.

Algemene beoordeling; Dit is zonder meer een hele fijne leave in conditioner. Ik vind vooral bijzonder de romige textuur erg prettig. Deze voelt heerlijk aan in mijn haar. Of ik deze leave in conditioner zal blijven gebruiken weet ik op dit moment echter nog niet..Weet niet of de geur te 'wijten' is aan het Komkommer, Broccoli en Spinazie extract of gewoon door alle ingrediënten bij elkaar. Maar na ruim een maand ben ik er nog steeds niet aan gewend.

Maar eerlijk is eerlijk, voor de rest doet deze leave in conditioner zijn job voortreffelijk. En ik ben dan ook van mening dat dit een lekkere cocktail is voor de haren. Mijn haren voelen extra goed gehydrateerd na het aanbrengen en eenmaal droog zijn ze zijdezacht met een mooie glans.

* Mijn pics zijn vergrootbaar door daarop te klikken

6 opmerkingen:

Gwen zei

Dit is de zoveelste keer dat ik die yes to cucumber zie. Dus nu ga ik het ook proberen.

D zei

You'll love it! :)

Lekker 'creamy' is deze.

Anoniem zei

Was blij toen ik em kocht, maar eenmaal in mijn haar, en zeker na 3 dagen begint het ronduit te stinken...misschien zweet ik teveel op mijn hoofdhuid, hoe het ook zij: de geur is ronduit goor, jammer, want ik ben gek op de andere lijn, van Yes to Carrots, die ruikt zalig, alleen heeft die serie géén leave-in conditioner, wel een uitstekende haarmasker!

D zei

@ Anoniem

Ik dacht echt dat ik zo'n beetje de enige was die de geur niet lekker vind. Als ze hem nou gewoon helemaal weglaten, dan is het wat mij betreft een ideale leave-in.

Gwen zei

Waar kan je dit kopen? Bij de tuinen verkopen ze het niet meer :(

D zei

Hi Gwen,

Sephora (Amstelveen in de V&D) verkoopt deze lijn ook. Wel jammer als het weg is bij de Tuinen want het is op zich een lekkere creamy leave in. Heb de tube wel opgemaakt trouwens :)

Ik gebruik zo nu en dan Kruidvat Cremevoeding (leave-in conditioner). Verdeeld over twee flessen met een beetje glycerine erdoor. Werkt heel goed en kost bijna niets.