zaterdag 11 juni 2011

Inglot Cosmetics

 


Hi beauties,

Afgelopen week heb ik samen met vriendin Kizzy een bezoek aan Inglot in Amsterdam gebracht. (Zie haar artikel over Inglot hier )

Inglot is een cosmeticamerk van Poolse origine, en al ruim 25 jaar een begrip.

De eerste zaak in Nederland ging open op 7 mei van dit jaar. Als beauty liefhebber moest ik deze zaak natuurlijk een bezoek brengen. Wat leuk, maar tegelijk ook een beetje 'gevaarlijk' is, is dat de Inglot store slechts een kwartier bij mij vandaan zit.Hier @ Inglot Amsterdam, zoveel mooie make-up en zoveel keus!


Eenmaal gearriveerd in de winkel, kijk je natuurlijk je ogen uit. We hebben geloof ik langer dan een half uur gespendeerd in de winkel om uit te kiezen wat onze aankoop zou worden. Met zoveel mooie blush, verschillende eyeshadow, nagellak, en nog veel meer, is dat alles behalve eenvoudig.

Kortom, ontzettend veel keus! Ik wist na een aantal minuten sowieso dat ik een van de mooie eyeshadows wilde hebben. Maar welke? Kizzy haalde me over om voor een Freedom System eyeshadow palett te kiezen.

Freedom System eyeshadows worden verkocht in de mooie magnetische palettes. De eyeshadows 'klik' je vast in de palettes, maar zijn eventueel verwissel of verplaatsbaar naar een groter Inglot palette.Inglot Freedom System Eyeshadow Palette per 2 st. € 14,00


Deze palettes kun je vanaf twee kleuren helemaal zelf samenstellen. En geloof me als ik zeg dat zelfs het kiezen van twee kleuren geen makkelijke opgaaf bleek. Uiteindelijk koos ik voor een oudroze en een mooie paarse eyeshadow.Nr. 22 (paars)
Nr. 487 (roze)
De Inglot store bevindt zich in de Amsterdamse Van Baerlestraat, en is voor alle make-up liefhebbers minstens een bezoek brengen waard.


Inglot
Van Baerlestraat 8
1071 AW Amsterdam
020 6700919
*Met dank aan Kizzy voor het schieten van de foto's in de Inglot store :)

5 opmerkingen:

Camilla zei

Wow!

Jij hebt ook al mooie oogschaduw!
Nice!
Swatch of ooglook binnenkort??!!

xxx Camilla

D zei

Tuurlijk wil ik dat! Komt eraan :)

Kizzy zei

Grappig om te zien dat jij toch hele andere (ook mooie!) kleurtjes heb dan ik! ^-^


xo

Kizzy zei

Nou ja, 'hele' andere... we hebben allebei paars ;-)

D zei

Ik wilde net zeggen! :)

Paars en groen vind ik de mooiste kleuren oogschaduw op een getinte/donkere huid. Dus ik ga misschien nog eens terug voor groen :P

Maar eerst aan de slag met jouw mooie groene Wet 'n Wild palette, en niet te vergeten m'n Naked palette ♥