donderdag 2 juni 2011

Lush Coconut Deodorant Powder

 


Yes, opnieuw een post over kokos. I know what you're thinking! Maar nee, ik ben nog (net) niet kokos obsessed :) Een aantal maanden geleden kocht ik de Coconut Deodorant Powder van Lush. En was nieuwsgierig naar deze tropisch geurende cocktail deo, en uiteraard ook naar zijn werking.

De omschrijving van Lush;
Coconut is waarschijnlijk de enige deodorant wereldwijd die gepoederde kokosmelk, kokoscrème, stukjes kokos en kokosolie bevat. We hebben er de heerlijke kalmerende geuren van vetivert en benzoe aan toegevoegd en dit alles gemixed met microfijne poeders. Gebruik dit en ruik als een tropische cocktail.

Wat ik ervan vind;

Voordat ik deze deo kocht bracht de verkoopster een klein beetje van de poeder aan op de rug van mijn hand. De tropische cocktail waar ik zo nieuwsgierig naar was, bleek eigenlijk nauwelijks ruikbaar?! Maar ik besloot desondanks om deze deodorant powder te kopen.Lush Coconut Deodorant Powder 50g € 6,95


Coconut Deodorant powder is vooral lekker om na het douchen op de plekken aan te brengen die tijdens warmere dagen wat klam kunnen aanvoelen. Zoals bijvoorbeeld de decolleté, maar ook voor op (onder) de voeten. Deze deo gebruik ik vaak 's avonds na het douchen. Voor overdag gebruik ik liever een 'gewone' deodorant. (Nothing beats Rexona!)

Deze Deodorant Powder is heel subtiel, en best lekker geparfumeerd. Daarnaast doet het zijn werk naar mijn gebruik en ervaring redelijk goed.

Wist je dat ?

Kokos van nature een sterke antibacteriële werking heeft, en het daarom ook erg goed doet als deo? In de tropen wordt pure kokosolie al langer gebruikt als deodorant onder de oksels en op andere delen van het lichaam. Nare zweetluchtjes worden op deze manier voorkomen.

4 opmerkingen:

MissBeekman zei

Miss D,

Waar heb je deze gekocht?

MissBeekman

D zei

Hello dear,

In Amsterdam zijn er twee Lush vestigingen:

Kalverstraat 98 en Leidsestraat 14.

Maar je kunt Lush producten ook online bestellen via www.lush.eu/nl

xxx,

D

Claudia zei

Zodra ik coconut lees, moet ik keihard lachen :)
Vanaf vandaag ben jij Ambassadrice van ALLE coconut producten ALL OVER THE WORLD.

Ik kijk naar een cocosnoot, en ik zie meteen je lachende gezicht no kidding !

My coconut Queen

D zei

Hahaha nou die titel sla ik mooi niet af. Zie je het al voor je? Tropische Coconut bra (nooit meer problemen met het vinden van de juiste maat) en een zwoel rokje! :) #HebErZinIn!