donderdag 2 juni 2011

Mane 'n Tail Hairproducts

 
Hey beauties,

Mane 'n Tail haar (en huid) producten zullen vele van jullie niet onbekend zijn. Wat dit merk vooral zo bijzonder maakt, is dat men zowel voor mensen als paarden lokken producten op de markt brengt.

Heel bijzonder als je het mij vraagt!Het Mane 'n Tail assortiment is erg ruim en de haarproducten zijn geschikt voor alle haartypes. Ik kreeg dit merk op het oog door de hairboards die ik trouw bezoek. En vorig jaar deed one of my dear friends, Kizzy, een review op haar site van de Mane 'n Tail Hairconditioner, deze kun je hier lezen.

De producten waren toen nog best moeilijk te krijgen in Nederland, maar zijn inmiddels ook volop bij ons te koop. Tijdens mijn laatste bezoek aan Suhail Cosmetics in Amsterdam, waar ik zeer regelmatig kom, trof ik de complete Mane 'n Tail lijn aan.Mane 'n Tail producten @ Suhail Cosmetics Amsterdam (klik op de foto om deze te vergroten)


De prijzen variëren tussen de vijf en zeven euro. Mocht je op zoek zijn naar de Mane 'n Tail lijn, dan kun je deze in ieder geval bij dit adres vinden.

11 opmerkingen:

Nina zei

Ik heb de detangler hiervan en ben er HEEL blij mee!

Nina zei

oh heb ook de conditioner! Ook super! bijna vergeten :) De conditioner kan je ook aanbrengen als leave in conditioner in kleine mate.

D zei

Oh, really? In Nederland gekocht? Zo ja, wil je dan even het verkoopadres in jouw woonplaats laten weten voor de andere dames? :)

Thanks alvast!

(heb je m'n post ontvangen?)

Nina zei

Nee helaas niet. Me moeder heeft het voor me meegenomen uit Amerika toen ze dr was in oktober. Ik ben er heel zuinig mee. Ik heb die grote fles helemaal rechts op die onderste foto. Ik ben de lijn nog niet echt tegen gekomen. Hier en daar een shampoo maar niks uitgebreid helaas.

(post is binnen!hihi ook op facebook)

Kizzy zei

Ik heb deze producten iets van een jaar lang gebruikt. Ik gebruik inmiddels wat anders, maar m'n moeder gebruikt ze nog steeds. Good stuff!

Kizzy zei

Bedankt voor het linken, D! :-)

D zei

@Nina, hoop dat ze ook gauw te koop zijn in Den Haag als het zo goed bevalt. En anders kom je gezellig een dagje shoppen in Amsterdam :)

@Kizzy Geen dank hoor :)

Olita zei

Ik heb deze steeds bij een dierenwinkel online in nederland besteld lol.
Maar is dit nou een proteinbased product. Dan heb ik het over de conditioner.

D zei

Hi Olly,

Nou je hoeft je daarvoor echt niet te schamen hoor LOL

Want Mega-Tek bestellen/kopen een heleboel meiden ook bij de dierenspeciaalzaak. Omdat het kennelijk nergens anders wordt verkocht.

De Mane 'n Tail Deep Moisturizing Conditioner is inderdaad protein 'enriched' van wat ik daarover gelezen heb.

Anoniem zei

Kan iemand de adres typen?
Waar ik mane tail kan vinden.

D zei


Het adres waar je Mane N Tail producten kunt vinden is:

Suhail Cosmetics

Albert Cuypstraat 221
1073 BG Amsterdam
Nederland
020-6769864

Tegenwoordig verkopen bijna alle afro - cosmetica zaken de Mane N Tail producten. Succes met 't vinden!