zaterdag 25 juni 2011

Mane 'n Tail; Review

 
Hi Beauties,

Hoe is het met jullie? Kijken jullie ook zo uit naar echt zomerweer en naar de vakantie? Ik wel. Momenteel ben ik nogal erg druk, de jaarlijkse hectiek is voor mij namelijk weer aangebroken. Examens, afspraken, lange werkdagen etc. Maar nog een paar weken geduld en dan mag ik eindelijk van mijn vakantie gaan genieten :) Wat ook betekent dat de blogupdates zich iets sneller zullen opvolgen.Een aantal weken geleden schreef ik al over de Mane 'n Tail producten, en dan met name waar ik ze had gespot. (Dit kun je hier teruglezen) Ik wilde Mane 'n Tail namelijk al een tijd uitproberen, was alleen nooit eerder een winkel tegengekomen die de producten verkocht. Hoewel ik nooit om haarproducten verlegen zit, en altijd wel shampoo's en conditioners op voorraad heb, was ik toch heel benieuwd naar de Mane 'n Tail producten.

Ik kocht daarom de shampoo, conditioner en detangler. Vooral over de detangler had ik al erg veel positieve reviews en comments gelezen. Ondertussen gebruik ik de producten nu net twee weken, en behoor gelukkig tot de vele tevreden gebruikers.

Mane 'n Tail and Body Shampoo; Wat me meteen opviel is de textuur van de shampoo. Deze is in tegenstelling tot de meeste shampoo's wat dikker en daardoor iets minder vloeibaar. De shampoo heeft qua structuur iets weg van een conditioner, thick and creamy en kan dus ook voor paarden worden gebruikt.Goed om te weten is, dat deze shampoo zowel hydraterende bestanddelen als proteïne bevat. De shampoo kost per 355 ml € 4,99.

Mane 'n Tail Conditioner; Heerlijk romig en als een toetje voor m'n haren :) Deze conditioner is geel van kleur en heeft ook een iets dikkere textuur. De inwerktijd is slechts een paar minuten zoals men dat aangeeft op de fles. Maar zelf laat ik deze (en eigenlijk alle anderen) conditioner rustig een half uur tot drie kwartier inwerken alvorens ik het uitspoel. Mijn haren voelen heerlijk soepel en vooral sterk aan na gebruik van de shampoo en conditioner. Wat heel fijn is; je kunt deze conditioner ook als leave-in gebruiken. De conditioner kost per 355 ml € 4,99.

Mane 'n Tail Detangler; Geweldig product! Daar kan ik vrij kort over zijn. Mijn ooh zo geliefde Tangle Teezer en deze Detangler maken korte metten met klitten of onstuimig haar. En vormen daarmee HET magische duo als je het mij vraagt. Nu in week zes na mijn laatste Texture Softner heb ik flink wat uitgroei. Zoveel, dat mijn kapster zich hardop afvraagt wat ik daarmee 'van plan' ben LOL . (Binnenkort meer over mijn switch van een gewone relaxer naar de Just For Me Texture Softner sinds april 2011)

Voorlopig even niets, want heb geen last van haar dat moeilijk zit, of breekt door de uitgroei. Ik kan mijn haren zelfs nu nog moeiteloos nat wrappen. Sidenote; De detangler dien je goed te schudden voor gebruik.

En wat helemaal heerlijk is; de twee texturen zijn nu samen erg makkelijk handelbaar. Deze detangler zal ik dus altijd op voorraad hebben. De detangler kost per 355 ml 4,95.Algemene indruk; Soms twijfel ik alsnog over de aanschaf van een product na het lezen van veel positieve reviews. Maar eerlijk, ik kan volmondig zeggen dat de bovenstaande producten allemaal toch net even anders, en geweldig zijn.

Ben er van overtuigd dat de producten het haar op de lange termijn inderdaad sterker en voller maken. Ook ben ik van plan om nog een Mane 'n Tail product aan te schaffen; De Mane 'n Tail Hair Strengthener Daily Leave-In Treatment. Zodra ik deze een tijdje heb gebruikt, volgt er een update d.m.v een review.

Tot slot is het misschien overbodig om nog te melden dat deze producten zeker de moeite waard zijn om te proberen. Ik ben in elk geval aangenaam verrast door het resultaat met mijn eerste Mane 'n Tail aankoop.

Liefs,

D

12 opmerkingen:

Nina zei

Goed om te horen dat je ook zo tevreden ermee bent. Maar de Strengther Daily Leave-In Treatment???? Waar heb jij die gezien??? Ik wil ook!!! :D

D zei

Ja, ben echt tevreden :)

Die strengthener wilde ik eigenlijk ook meteen kopen. Maar dacht, laat me nou maar eerst even deze 3 producten uitproberen haha Ik ga hem van de week halen.

Als ik wat naar je moet opsturen? Let me know ok.

Justherz zei

Hee Lief,

Ik wens je heel veel succes met je examens zet 'em op.
En tijdens deze drukke tijd zeg ik tegen jouw hetzelfde wat je ook tegen me zei :probeer het leuke te vinden in de hele kleine dingens en gelukkig zijn er heel veel van dat.
Deze lijn( lees conditioner ) is ook aan me try list toe gevoegd :)

-xxx-

D zei

Hi Jus,

Mag van geluk spreken dat ik niet zelf de examens heb :) De kids op mijn school (werk) hebben deze periode examens en de meeste zijn ontzettend druk en gespannen. (Recht, Statistiek etc..lastige vakken) Nog 3 wkn en dan is het vakantie!!!

De conditioner is heel fijn! Eigenlijk alles.

xxx,

D

(faf die pic van je met paardenstaart? Het is nu afro puff toch LOL)

Justherz zei

D ben je Juffrouw
wat leuk :)
Ja me paardenstaart is weg.
Maar ik mis het echt niet he
Ik ga me profile pic gelijk wijzigen lol

D zei

Zeker leuk werk, ik ga er dagelijks met plezier heen :)

Nee, je hebt er heel goed over nagedacht en hebt er nu mooie krullen voor teruggekregen. En gezond haar groeit net zo hard terug.

Anoniem zei

Hoi ,
Ik heb zelf ook goede ervaringen met de mane n tail , ik had ze in maart op curacao gekocht en heb toen ook de deep conditioner gekocht. Deze conditioner is blauw van kleur en is veel beter dan dee gele normale conditioner .. mijn vraag is waar kan ik ze hier in nl kopen voor die prijs.???

D zei

Hi,

In de vorige M'nT post staat het adres waar je de Mane 'n Tail producten kunt kopen.

http://freshdimez.blogspot.com/2011/06/mane-n-tail-hairproducts.html

Ik weet helaas niet in welke shop de producten nog meer te koop zijn.

Succes

D zei

Heb vandaag een nieuwe fles Mane 'n Tail conditioner gekocht. De vorige is bijna op. Dit keer heb ik de Deep Moisturizing Conditioner gekocht ook €4,95 (Deze is blauw van kleur zag ik net)

Ze vertelden in de winkel dat er veel dames waren langsgekomen voor de Mane 'n Tail lijn n.a.v. dit artikel. Leuk :)

Anoniem zei

Waar kan ik die shampoon kopen in nederland?

D zei


Tegenwoordig vrijwel bij elke afro-cosmetica shop.

Zeeg50 zei

Nu bij kruidvat te koop 😉