vrijdag 3 juni 2011

New: Power Slimming Green Coffee

 
Hi beauties,

De zomer is in aantocht, en zoals ieder jaar willen we vooral tijdens dit seizoen in vorm zijn. Als je sport of aan voldoende lichaamsbeweging doet, en daarnaast bewust eet dan is in topvorm blijven over het algemeen geen enkel probleem.Power Slimming Green Coffee 30 dagen verpakking € 34,95 te bestellen via www.greencoffee800plus.nl


Maar mocht je last houden van hardnekkige vetkussentjes die je liever ziet verdwijnen, dan is er goed nieuws! Eind vorig jaar schreef ik al eens een artikel over Leptin Green Coffee en mijn ervaring daarmee. Ondertussen is er een nog betere variant van de welbefaamde Green Coffee verschenen, namelijk de Power Slimming Green Coffee.

Wil jij de Power Slimming Green Coffee 15 dagen lang uitproberen? Meld je dan aan via; freshdimez.blogspot.com@live.nl Je kunt je aanmelden tot en met zondagmiddag 5 juni, 17.00 uur. Onder de aanmeldingen worden er twee vier blog/facebook volgers gekozen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de distributeur van de originele Leptin Green Coffee.

Liefs,

D

9 opmerkingen:

Angie zei

Ik heb t idee dat die dingen niet werken! Althans bij mij niet!! Guess my body is very resistant!!

D zei

Dat idee heb ik ook bij veel afslankproducten. Deze beviel me goed. (anders geen blog erover :) )

Maar, heb je het ook geprobeerd?

D zei

Alle dames die de Power Slimming proefverpakking mogen proberen hebben zojuist een mailtje van mij ontvangen.

Nogmaals bedankt voor jullie deelname, en succes! :)

Liefs,

D

Anjana zei

Nogmaals bedankt, Dorothy. Ik heb mijn gegevens per email reeds verstuurd. Ik hoop dat ik ook een goede ervaring mee heb, zoals jij.

D zei

You're welcome!

En ik hoop ook dat jij en de anderen tevreden zullen zijn.

xxx,

D

Anjana zei

Inmiddels heb ik mijn pakketje ontvangen. Over 3 weken begin ik met de Leptin Green Coffee... heb dan nl een paar weekjes vakantie :)

D zei

Spannend! :)

De andere dames zitten al aan de koffie lieten ze weten. Heel veel succes Anjana!

emel zei

dag dames misschien dat jullie mijn kunnen helpen!
ik gebruik al 5 dagen power slimming nadat mijn vriendin het mij heeft aangeraden omdat zij in 1 week 3 kilo is afgevallen wou ik dat ook! Tot nu toe heb ik niks gemerkt, en door al dat geruchte verhalen ben ik bang geworden dat er mogelijk sibutramine in zit. Elke nacht ga ik met de gedachten in bed dat ik niet meer wakker zou worden, maar mijn overgewicht moet ook opgelost worden! wegens mijn verstoorde lever mag ik niet zwanger raken.

D zei

Hi Emel,

Ik zou zeggen neem z.s.m. contact op met de distributeur. Voor zover ik weet is deze samenstelling veilig. Maar werkt natuurlijk niet voor iedereen.

Zelf ben ik altijd tevreden geweest over de werking.

http://www.greencoffee800plus.nl/power-slimming-green-coffee-beste-getest-p-1612.html

Heel veel succes