zondag 19 juni 2011

The Shake Weight

 
Hi beauties,

Hierbij een review van mijn laatst gekochte fitness tool; The Shake Weight! De Shakeweight is een fitness tool - halter waarmee je je armen kunt trainen zodat ze er al in korte tijd mooier en gemodelleerd uitzien. Ik heb thuis, naast allerlei andere fitness tools, altijd gewichtjes gehad om armoefeningen mee te doen.

En die zijn geen overbodige luxe want, hoe slank ik ook ben (hetzij iets meer of minder) er is altijd wel wat 'babyvet' zichtbaar rondom mijn ongetrainde armen :) Op zich niet zo heel erg, aangezien dit veelvuldig voorkomt in mijn moeder's familie. Maar er is absoluut wat aan te doen!Ik moet eerlijk bekennen dat mijn gewichtjes soms langer dan een maand gewoon ergens in een hoekje lagen omdat ik niet altijd de discipline had om met ze aan de slag te gaan. Dat was voor mij misschien wel de belangrijkste reden voor mijn aankoop van de Shake Weight.

Want niet alleen duurt mijn arm work-out daarmee slechts 6 minuten per dag, het is ook een leuke tool om te gebruiken. Ok, in het begin moest ik erg wennen aan de intensiteit en de 'funny' bewegingen ermee, maar eenmaal gewend vind ik het een waardevolle aankoop.The Shake Weight voor dames weegt 2,5 kilo en is compleet met instructie DVD. The Shake Weight is o.a. te koop online of in The Vitaminstore winkels, kost € 25,00 en is er nu ook speciaal voor heren!


Een work-out van zes minuten lijkt misschien erg simpel, maar niets is minder waar! Want deze Shake Weight work-out is vrij heavy vergeleken met de klassieke gewichtjes. Het kostte me dan ook enige moeite om de 6 minuten achtereen vol te houden, maar ben nu redelijk goed op weg.

Met dank aan The First Lady, Michelle Obama, die sinds een paar jaar (tevens) mijn icoon is voor fantastisch mooi gevormde armen :)

10 opmerkingen:

Nina zei

D! Ik wist niet dat dit echt was! Ik had al een tijd geleden een filmpje hiervan gezien hoe dit in gebruik is en heb me kapot gelachen. Maar het is dus echt? Wow!

D zei

Ik ben nooit onder de indruk van dit soort reclame spots. Zwaar overdreven. En dan komt er nog bij dat deze oefeningen er niet bepaald elegant uitziet hahaha

Maar na het lezen van veel positieve reviews wilde ik het toch een kans geven, en heb er geen spijt van. Echt wat voor mij zo'n work-out :)

Justherz zei

Enof het niet elegant uitziet
ik moest zo lachen!!!!!

Claudia zei

D, in gedachten zie ik je Shaken op de tonen van Jean Paul " Get Busy " en ik lig in een deuk hahahah.
Girl do your, but don't shake all the Good Stuff away because you need them :):)

♪Shake that thing miss kinda kinda ♪

http://youtu.be/EmxD7jDuPR0

Dikke xx van mij hoor .
Nu effe een nieuwe bijnaam voor je bedenken, ik kom er op terug :):)

D zei

Ja lachen jullie maar! Hahaha

Het blijft leuk om deze tool te gebruiken, maar misschien moet ik inderdaad jouw nummer opzetten Clau zodat ik het echt zes minuten achter elkaar volhou :)

Laat me weten wanneer we samen kunnen ' shaken' lol

Gwen-Gail zei

Zo hilarisch, er was een aflevering van South Park waarbij de moeder van Stan ook zo'n apparaat gekocht had. Maar in haar geval kwam de shake weight klaar lol

http://www.youtube.com/watch?v=1qaeZI9JSgQ&playnext=1&list=PL876E719DC01F9061

Justherz zei

Waaaaaahahaaaaha
Ik ga stuk hier Gwen
Je klaar mie

D zei

Hahaha dat filmpje is echt typisch South Park. Ook in de commentboxen op Youtube laten veel mensen hun fantasie de vrije loop met de meest droge grappen LOL

Maar het blijft inderdaad een vreemde tool en 't maakt ook nog eens een apart geluid.

But most important; it works :)

Ooh, en Clau thanks hoor, heb nu echt elke keer 'Get Busy' in m'n hoofd als ik dat ding oppak :D Ook dat werkt.

Arantxa zei

Grappig, ik hoorde er gister voor het eerst over en nu kom ik het hier tegen. Ik snapte het principe niet zo goed maar door het filmpje begrijp ik het. Alleen... werkt het? Dat vraag ik mij af. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen als je de Shake Weight wat vaker hebt gebruikt.

D zei

Ik ken het ook nog maar net eigenlijk. Maar ik twijfel zeker niet of het wel werkt.

Je zou voor de gein even 3 minuten ermee aan de slag moeten gaan, dan voel je meteen hoe het werkt :)

De discipline om het dagelijks te gebruiken moet je wel zelf opbrengen, anders gaat het qua resultaat helaas niet of minder goed werken.