woensdag 29 juni 2011

Sleek Oh So Special Palette

 
Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik een fan van Sleek. Toen Sleek een paar jaar geleden de eerste palettes uitbracht, kon ik er niet snel genoeg bij zijn om mijn Original palette aan te schaffen. En omdat de kleuren zo rijk gepigmenteerd en daardoor zuinig in gebruik zijn, heb ik nog steeds plezier van mijn allereerste Sleek Original palette.

Na het succes van de eerste Sleek palettes, volgde de ene na de andere collectie zich razendsnel op. Het ene palette nog mooier dan de andere. Maar omdat ik in feite al een inmens grote oogschaduw collectie heb, is het qua Sleek palettes slechts bij Original gebleven. Sleek Sunset, ook heel mooi, heb ik cadeau gedaan :)

Toch kwam er onlangs een Sleek palette uit waarvan ik wel heel zeker wist dat deze in mijn collectie thuishoorde. Een speciale combinatie van prachtige kleuren zoals ik die nog niet eerder bij Sleek zag. Kleuren waarmee je zowel frisse neutral looks als sexy smokey looks kunt creëren.


Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate,
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir
Dit palette kwam onlangs uit en was exclusief verkrijgbaar bij Sephora (in enkele Europese steden) Zelf ben ik uitgeweken naar een Duitse shop om Oh So Special te kunnen bemachtigen. Ik had voor een keer even geen geduld om te wachten totdat het in Nederland te koop was. Sue me!! :)Bow, Organza
Pamper, Gateau
Ribbon, Gift Basket
The Mail, Boxed
Glitz, Celebrate
Wrapped Up, Noir


Maar goed nieuws als je dit palette wenst te hebben, want deze is nu ook in Nederland leverbaar en kost € 7,25.

2 opmerkingen:

Kizzy zei

Hebbuh! ;-)

Vooral 'Glitz' is mooi.

D zei

Erg mooi palette!

Maar ehh.. heb er twee, dus komt vast wel goed :)