woensdag 29 juni 2011

The Split-Ender Maxi Kit

 
Hello Beauties,

The Split-Ender, ik heb hem eindelijk besteld! Hij stond al langer op mijn lange wishlist, maar om de een of andere reden twijfelde ik of ik er daadwerkelijk wat aan zou hebben. En ben daarnaast meer dan tevreden met mijn kapster die nog nooit iets teveel van mijn haarpunten heeft afgeknipt.

Maar het idee dat ik door aanschaf van de Split-Ender nu echt alles helemaal zelf kan doen vind ik toch een prettige gedachte. Zelf de puntjes van mijn haar afknippen of de welbekende 'search and destroy' methode gebruiken heb ik in tegenstelling tot al het overige wat ik zelf kan, eigenlijk nooit gedurfd. Wel heb ik inmiddels een aantal duidelijke demo's bekeken, waaronder deze, en gezien dat The Split- Ender erg simpel werkt!

Kortom, gespleten haarpunten kun je hiermee verwijderen zonder daarbij centimeters/lengte te hoeven verliezen.The Split-Ender Maxi Kit is alleen te bestellen via de officiele website; www.splitender.com


Heb hem ook ergens anders (lees eBay) gezien, maar was huiverig voor namaak tegen hetzelfde bedrag. Bovendien ontvang je via de officiele site als extra bonus een pot voedende glansserum capsules t.w.v. $30.00. Via de Facebook Fanpage van The Split-Ender kun je daarnaast ook een kortingscode van $5,00 ophalen, waarmee je inclusief verzendkosten op een totaalbedrag van € 57,00 komt.

The Split-Ender Maxi Kit (de blauwe) is inmiddels naar mij onderweg. Zodra ik hem binnen heb, ga ik er meteen mee aan de slag. Misschien eerst bij een 'vrijwilliger' haha Maar er volgt sowieso een review betreft mijn bevindingen.

Liefs,

D

6 opmerkingen:

Nina zei

Hey D, Ik had vroeger ook een Splitender. Jaren geleden. Ik was er toen niet zo blij mee omdat ik nogal ERG lui was m.b.t me haar. Elke seconde eraan was teveel en haar verdelen en in dat ding vond ik teveel moeite en raar hahaha. Geen idee wat ik er mee heb gedaan maar het was ook een verouderde versie zie ik nu op de site. Ik ga deze ook bestellen! Makkelijker dan "Dusting"

D zei

Waar had je die besteld dan? Tel Sell? Over het apparaat dat zij verkochten heb ik een aantal negatieve ervaringen gelezen. Wel jammer van het geld.

En omdat ik net zoals jij ook van de lui lekker club ben, twijfelde ik ook of ik het wel ga gebruiken haha

Maar dat ga ik zeker, want als ik mijn haar moet laten punten duurt het altijd weer even voordat ik een afspraak heb gemaakt.

Kizzy zei

Oh, ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden.

Ik ben eindelijk (na een jaar!) weer 's naar de kapper geweest. Er is een stuk eraf, vanwege de dode punten.. :-(

D zei

Ooh dat vertelde je ja, dat je een tijd niet was geweest. Nou als dit apparaat inderdaad goed bevalt, doe je het voortaan lekker zelf :)

Lijkt me ideaal.

Nina zei

Ik weet niet meer waar ik de mijne vandaan had toen. Wat ik wel weet is dat mijn nieuwe onderweg is :)

D zei

Oh Spannend :)

Ben er echt erg benieuwd naar. In de twee jaar tijd van opgeschoren supershort naar nu neck length bob, heb ik nog nooit wat aan dusting over de volledige lengte gedaan. Dus reken maar dat dit apparaat heel handig zal zijn daarbij.

I'll keep you posted.