maandag 13 juni 2011

Super Base?!

 
Zoeken naar een product dat goed werkt is vaak lastig. Maar dat een oplossing soms zo voor de hand ligt heb ik pas geleden weer ervaren. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een goede make-up base / primer die ik dicht bij huis (lees in de winkel) kon kopen.

Ben uiteraard nog steeds helemaal weg van mijn beste aanwinst op dit gebied, Avon's Magix Face Perfector, maar moet deze altijd vanuit het buitenland bestellen. Momenteel wacht ik alweer vier weken(!) op een nieuwe tube, dus had voor in de tussentijd een alternatief nodig.Dat werd de Make-up Base van de Hema. Zoals bekend ben ik sinds jaar en dag een trouwe Hema fan :) Waarom ik deze Make-up base nooit eerder heb geprobeerd, was;
1. Omdat ik altijd een andere primer voor handen had.
2. Eigenlijk, geheel bevooroordeeld, geen hoge verwachtingen had van deze base.

Maar goed, ik kocht hem en dit is wat ik er van vind;

Meteen na het aanbrengen van deze make-up base is mijn huid mooi mat en voelt extra smooth aan. De base laat tegen mijn verwachtingen in, geen witte strepen of zichtbare laag achter op mijn gezicht! (brownskinfriendly) Je hebt dan ook een heel klein beetje nodig.

Blijft make-up langer mooi; Ja! Zelfs op een paar hele warme dagen bleef mijn gezicht aardig mat, niet helemaal. Maar dat is nog met geen enkele primer gelukt en verwacht ik ook niet.

Geur; Parfumvrij. Voor make-up en huidverzorging vind ik dat altijd een pluspunt.

Ingrediënten; Houdt de Hema op 'softening en calming ingredients' Maar wat zijn die dan? De ingrediëntenlijst ontbreekt helaas. Aan de ene kant snap ik waarom men deze formule 'geheim' wil houden :)

Welke huidtypes; Geschikt voor alle huidtypes.

Prijs; € 4,50

Nadeel; Heb ik tot nu toe nog niet ervaren.

Algemene beoordeling; Als ik alle punten bij elkaar optel is de Hema Make-up Base eigenlijk wel super. Love it!

4 opmerkingen:

Nina zei

Ik heb wel de eyeprimer van de Hema gebruikt. Iemand had me daarover verteld of ik had het ergens gelezen dat mensen er heel positief over waren. Misschien was dat hier? Voor me gezicht gebruik ik nog steeds de Gosh primer die ik van een heel aardig vrouwtje heb gekregen :D Ben er heeeel zuinig mee. Misschien is dit wel wat om te proberen om af te wisselen. Ik gebruik de Gosh primer trouwens meer als een soort van dagcreme omdat ik nooit foundation gebruik ivm me sproeten.

D zei

Was blij verrast met het resultaat, had ik dus niet verwacht. De Gosh primer scoort ook hoog bij veel dames.

By the way wil ook kennis maken met dat vrouwtje haha :)

Anoniem zei

Ik heb veel gehoord over de gosh primer dus ben laatst even in de kruidvat gaan kijken , en kwam tot de ontdekking dat er 3 verschillende primers zijn 1 doorzichtige vloeibare , een roze vloeibare anti wrinkel en de creme primer. Ik heb niet echt verstand van primers dus zou ik willen vragen wat de verschillen zijn tussen deze primers en welke raden jullie eerder aan ? Alvast bedankt groetjes

Nina zei

@Anoniem ik gebruik zelf de velvet touch primer. De eerste keer dat ik het kocht was dit nog de enigste primer van gosh. Daarna is het assortiment uitgebreid maar ik vind de velvet touch gewoon fijn. Je gezicht voel super zacht! Bij de primers ligt er wel een boekje met de verschillen. Ik hou een oogje voor je in het zeil om ook te kijken als ik in de winkel ben binnenkort ;)