zondag 5 juni 2011

Teeez Never Ending Waterproof Mascara

 


Hi beauties,

Pas geleden introduceerde ik de Hypnoteeez collectie aan jullie, en gaf ik ter kennismaking met Teeez Trendy Cosmetics een aantal producten van deze lijn weg. Mocht je dit gemist hebben, dan kun je het hier teruglezen.

De Hypnoteeez collectie is maar liefst drie verschillende mascara's rijk. Hierbij een review van de Teeez Never Ending Waterproof Mascara.
Teeez Trendy Cosmetics; Never Ending Waterproof Mascara € 5,95


Zodra het warmer weer wordt, switch ik vrijwel automatisch over naar een waterproof mascara. Het is tijdens de zomer namelijk vaker gebleken dat een gewone mascara bij mij niet de hele dag netjes blijft zitten. Een water en vooral sweatproof mascara is dan de beste keus.Kleur nr. 06 Sexy, is intens zwart


Pluspunten; Ik heb de Teeez Never Ending waterproof mascara inmiddels een aantal keer gedragen. Deze is elke keer netjes op mijn wimpers gebleven, ook als mijn gezicht in aanraking kwam met vocht. Dat is dus alvast een pluspunt!Textuur van de Teeez Never Ending Waterproof Mascara is flexibel en romig


Andere pluspunten vind ik dat kleur nr. 06 Sexy, intens zwart is. Persoonlijk ga ik namelijk altijd voor de donkerste variant mascara. Prettig is dat het aanbrengen van 1 laag al een mooi resultaat geeft.

Het gebogen borsteltje maakt het aanbrengen een stuk handiger en zorgt ervoor dat mijn wimpers een mooie krul krijgen. Met mijn water - olijfolie eye make-up remover (die ik altijd zelf maak, lees hier hoe) is ook deze waterproof mascara makkelijk te verwijderen.

Minpunt; Een klein minpunt vind ik dat er door de nogal dikke textuur, soms iets teveel mascara op mijn wimpers komt. Maar met mijn Tweezerman wimperkammetje is dit probleem al snel verholpen.

Bijzonderheden; Teeez Never Ending mascara is alleen verkrijgbaar in het zwart, nr. 06 Sexy. Bevat het ingrediënt Bisalbol dat voor een soepele textuur zorgt.

De geur van de Never Ending mascara is vrij neutraal te noemen. Ik heb weleens mascara gehad, en dan met name waterproof, die onaangenaam 'chemisch' roken.

Alle Hypnoteeez Mascara's zijn parfum vrij en hypoallergeen, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn de mascara's dermatologisch getest en dierproefvrij.

Waar te koop; Zie hier enkele verkoopadressen.

Algemene beoordeling; Ik ben zeer positief over het resultaat met de Never Ending Waterproof mascara. Mijn wimpers zijn voller, langer, mooi gekruld en de prijs kwaliteit verhouding is buitengewoon redelijk. Mocht je voor dit seizoen nog op zoek zijn naar een waterproof mascara, dan is deze absoluut een aanrader!

6 opmerkingen:

Camilla zei

Valt zeker mee voor die prijs! Ik houd er toch niet zo van, ben altijd bang dat mijn wimpers afbreken... hahaha!
Ik draag dan liever geen mascara, maar wow wat zijn je wimper lang!!

xxx Camilla

D zei

Bang voor afbreken, echt waar? :)

De mascara formules lijken eigenlijk steeds zachter en beter te worden voor de wimpers als je kijkt naar de ingrediënten.

En met zorgvuldig reinigen voorkom je een hoop narigheid.

Kizzy zei

Wow! Hello, Bambi! Mooi, hoor!

En over 't afbreken... nooit last van gehad! Gewoon voorzichtig eraf halen 's avonds.

D zei

Haha, thanks!

Ben benieuwd wat je van jouw Teeez mascara vindt.

Ais zei

Hey hey!

Nice! Ziet er goed uit en al
helemaal voor die prijs!

D zei

Yes, fijne mascara is het :)