donderdag 28 juli 2011

Kruidvat Hydro Oogroller

 


Eindelijk vakantie!

Ik dacht dat ik het nu een stuk rustiger zou hebben en vooral lekker kon uitslapen, maar niets is minder waar. Gelukkig zitten mijn dagen vol leuke activiteiten en geniet ik volop van de vakantie.

Maar op de een of andere manier laat dit af en toe wel z'n sporen na. En dan met name onder mijn ogen. Zodra ik net iets te veel uren in een dag heb en korter slaap, kan ik al snel kringen en een lichte zwelling onder mijn ogen waarnemen. Veel water drinken (in de ochtend) helpt wat, maar ging toch op zoek naar een extraatje om deze tekenen tegen te gaan.

Veel geld uitgeven aan een high-end merk dat claimt wallen en kringen te verhelpen of camoufleren wilde ik niet. Dus stapte Kruidvat binnen en vond daar al snel wat ik zocht.

Deze Hydro oogroller zorgt voor extra hydratatie van de huid rondom de ogen en bevat een cellactieve booster die wallen vermindert.Ook bevat de Kruidvat oogroller cafeïne wat de bloedcirculatie stimuleert en zwellingen vermindert. En dat is exact wat ik nodig heb. De aanbevolen leeftijdscategorie voor dit product ligt tussen de 20 en 30 jaar. Als ik een beetje smokkel hoor ik daar nog bij :)Kruidvat Hydro Oogroller met Cafeïne 15 ml € 4,95


Ik heb de roller vanmorgen voor het eerst gebruikt, maar meer dan dat het prettig aanvoelt en de lotion snel intrekt kan ik er nog niet over kwijt. Volgens de gebruiksaanwijzing dien je de roller twee keer per dag te gebruiken, en dat voor de duur van 4 weken voor een optimaal resultaat.

Na vier weken kom ik er weer op terug en zal dan laten weten wat mijn bevindingen zijn. Ben trouwens van plan om de roller in het 'beauty
hoekje' van mijn koelkast te bewaren voor een nog koeler effect ;-)

8 opmerkingen:

Anjana zei

Ik bewaar mijn oogcreme in de koeling. Dat geeft ook een verkoelend effect ;)

D zei

Jij ook?! :)

Vroeger deed ik dat ook met m'n (duurdere) nagellak. Omdat ze dan langer/beter houdbaar zouden zijn.

Maar heb nu teveel nagellak daarvoor. Dat zou een aparte koelkast betekenen haha

Anjana zei

Nagellak in de koeling??? Word de substantie niet dikker ervan?

Ik ken nog een periode dat ik mijn lippenstift, in de zomer, in de koeling bewaarde. En een lippotlood in de vriezer.

D zei

Integendeel werden ze dikker, ze bleven net zo smooth en vloeibaar als bij aankoop :)

Anoniem zei

En..wat heeft de oogroller voor je gedaan? Goede resultaten behaald?
Ik ben erg benieuwd!!

D zei

Hij ligt inmiddels alweer een aantal weken in de koelkast. Maar ik ben er erg tevreden mee. De vermoeidheidskringen waar ik voor m'n vakantie last van had werden al na een paar dagen minder. Kan ook zijn omdat ik even tijd nodig had om volledig tot rust te komen en ze uiteindelijk vanzelf weer verdwenen.

Want wonderen mag je niet verwachten van een dergelijk product, maar dat het iets helpt daar ben ik wel van overtuigd. Hoop dat je daar wat aan hebt.

Anoniem zei

is het ook geschikt voor tieners?

D zei

Gebruik van de roller wordt aanbevolen voor de leeftijdsgroep tussen de 20 en 30 jaar.