woensdag 27 juli 2011

OPI Crystal File

 


Pas geleden bracht ik weer een bezoek aan de salon voor een manicure. Op de een of andere manier vijlen zij mijn nagels altijd in een mooiere shape dan dat ik zelf kan. Wat me de laatste keer opviel tijdens de manicure was de glasvijl die er werd gebruikt. Ik had er nooit bij stilgestaan om van mijn kartonnen en metalen vijltjes te switchen naar een glas of crystal vijl. Dus ging ik meteen na mijn manicure op zoek.

Helaas slaagde ik tegen bijna sluitingstijd niet erin om zo gauw eentje te vinden. Dus keek ik zoals gewoonlijk online naar een van de betere, en de keus viel al gauw op OPI's Crystal File. Ook is deze vijl online een stuk goedkoper te vinden dan voor de reguliere winkelprijs. Ik betaalde nog geen € 10,00. Normaal kost deze vijl ongeveer € 16,95. De vijl zit in een kokertje van plastic, hierin kun je hem opbergen en/of makkelijk meenemen in je tas.

Ik gebruik hem inmiddels al een aantal weken en merk wel degelijk een verschil. Eigenlijk best een groot verschil met hoe fijn een crystal vijl werkt vergeleken met een vijl van metaal of karton. Moet nog wel wat aan mijn 'shape skillz' werken, maar oefening baart kunst toch? :)

Een crystalvijl gaat scheurtjes en gespleten nagels tegen en kan na elk gebruik makkelijk worden gereinigd onder de warme kraan. De prijs van deze crystalvijl ligt wat hoger dan die van soortgelijke vijlen, maar met deze heb je wel een goede die erg lang mee kan.

5 opmerkingen:

Varishta Shireen zei

Ik heb zelf een glasvijl van Herome. En idd je merkt echt gelijk het verschil! Een hele fijne uitvinding =)

D zei

Zeker fijne dingen :)


Kwam er later trouwens achter dat mijn favo shop; De Hema ze ook heeft. Heb daar ook eentje gekocht voor in mijn tas/onderweg. Die was iets van € 3,00.

Anjana zei

Ik gebruik al jaren die van Herome, maar het is een grote glasvijl. Dus niet handig om mee te nemen.

Deze week loop ik even binnen Hema en zal dan ook zo'n kleine glasvijl kopen.

Hetty zei

Ik heb er eentje gekocht bij Glasvijlshop.nl van 3,50, zit bij verzending zelfs een antibreukkokertje bij. Vijl is supergoed.

D zei

Dat kokertje is zeker belangrijk. Mijn OPI vijl is nu helaas stuk. Had hem heel even op bed gelegd en iemand ging er per ongeluk op zitten. Gelijk in twee stukjes :( lol