zondag 10 juli 2011

OPI San Tan-tonio

 
Hi Beauties,

Als er een kleur nagellak is waar ik al een tijd compleet weg van ben, dan moet het wel San Tan-tonio van OPI zijn. De afgelopen maand is dit namelijk de enige kleur die ik keer op keer heb gedragen.

Deze kleur kwam uit met de 2011 Spring/Summer Texas collectie. Binnen mijn nagellak collectie heb ik vanzelfsprekend erg veel kleuren die ik prachtig vind.

Maar momenteel springt San Tan-tonio daar met kop en schouders bovenuit en verslaat zelfs mijn nr. 1 OPI favoriet You Don't Know Jacques van de eerste plaats.

Waarom?

Omdat ik al erg lang op zoek was naar een perfect 'nude brown polish' passend bij mijn huidskleur. En yes, dit is 'm! San Tan-tonio is buitendien 'safe to wear @ work' Ik kan simpelweg en helaas niet met alle kleuren of designs op mijn werk aan komen zetten. Dat leidt veel te veel af :) Die bewaar ik dus voor in mijn vrije tijd.

San Tan-tonio is classy, elegant maar absoluut niet saai, en verdient wat mij betreft de nodige credit. Love, love, love it! Persoonlijk vind ik daarom dat deze kleur permanent in de OPI collectie zou moeten zitten. Hierbij alvast mijn stem! Misschien dat 't helpt, you never know ;-)

5 opmerkingen:

Kizzy zei

Ja, mooi! :-)

Camilla zei

Wow die is echt heel mooi! Die staat ook nog op mijn wishlist!

xxx Camilla

D zei

Zal jullie mooi staan :)

Deze is echt m'n favoriet geworden van OPI Ik draag het bijna iedere week op hand en teennagels!

Nina zei

Dacht dat ik hier al een comment had achter gelaten op deze post. Maar ik vergeet vaak op reactie publiceren te klikken lol.

Maar D, jou nagels zijn echt gelakt tot in de perfectie man! Ik kom bij jou een cursus volgen! hahaha Trouwens, een hele mooie kleur hoor.

D zei

Really? Thanks :) Dat is echt supereasy, heb je een video gestuurd hoe ik het doe met een orangestick.

Ben echt in love with San Tan-tonio, naast al m'n felle kleuren is dit m'n zomerfavoriet.