zondag 17 juli 2011

Relax Moment...

 
Hi Beauties,

Enkele hebben al vakantie, ik heb nog een weekje te gaan voordat ik daarvan mag genieten. Wat ik vooral tijdens de laatste weken merk, is dat de laatste loodjes wel degelijk het zwaarst wegen. En om 's avonds weer even bij te komen probeer ik altijd een relaxmoment voor mezelf te reserveren.

Tijdens zo'n ontspansessie wordt ik in mijn kamer altijd omringd door de hemelse melange van Nag Champa wierook. En meer deed ik eigenlijk niet om thuis te relaxen.Pas geleden stond ik voor een schap waarin ik deze zogenoemde hoofdmassage spinnen zag staan. Wie kent ze niet? :) Ik ben ze in andere winkels zo vaak voorbij gelopen, maar bleef dit keer even staan om hem te bestuderen. En kocht naast de andere spullen die ik moest hebben, uiteindelijk ook deze hoofdmassage spin.

Voordat ik de spin gebruikte wilde ik best weten wat de voornaamste effecten van een massage ermee zijn, deze informatie ontbrak namelijk op de verpakking. Maar online vond ik best interessante info.
Hoofdmassage Spin € 1,99 Xenos


De hoofdmassage spin die ik heb gekocht is van een andere fabrikant, hoewel de werking en het principe ongetwijfeld hetzelfde zullen zijn. Over de hoofdmassage met deze spin kan ik kort zijn; Heer-lijk! Hoe lang masseren is denk ik zelf in te vullen? Zelf gebruik ik hem ongeveer 10 minuten per sessie.

Vind het best jammer dat ik er nooit eerder bij stil heb gestaan, maar wellicht was ik nu aan een iets intensiever relax moment toe ;-) Wat mij betreft een geniale uitvinding voor het ultieme relax moment, en daarom zeker een aanrader!

Liefs,

D

4 opmerkingen:

lize zei

Sterkte met dat laatste weekje... en ik hoop van harte dat het zonnetje heerlijk gaat schijnen als jij vakantie krijgt!
Die hoofdmassagespin ga ik ook proberen, ik zie ze al jaren in allerlei winkels, maar dacht altijd dat het een onzindingetje was. Niet, dus!

D zei

Hi Lize,

Altijd leuk om weer wat van jou te lezen :)

Ik was speciaal voor een aantal spullen naar Xenos en stond toen ineens pal voor deze massage spin. Keek naar de prijs en dacht ach..waarom ook niet.

Het is ook handig om je hoofdhuid mee te masseren na 't aanbrengen van een haarolie. Voelt heel goed!

Anjana zei

Na het lezen van je review heb ik het ook gekocht. Heb het nog geen 10 min geprobeerd, maar wel een paar seconden. Dochterlief kwam meteen op me af en pikte het in :)

D zei

Hahaha funny!

Ik bewaar de mijne nu ook in m'n slaapkamer...want iedereen grijpt ernaar als ze op bezoek zijn...blijkbaar erg interessant :)