zondag 17 juli 2011

The Split-Ender Maxi Kit; Review

 


Yes, ik heb hem binnen; The Split-Ender! Een paar weken geleden liet ik weten dat ik hem (eindelijk) had besteld. Ik heb hem inmiddels in huis en zelfs al gebruikt! En niet eens eerst op een vrijwilliger, maar gewoon op mijn eigen haar :)

Om te beginnen heb je 4 AA batterijen nodig, deze zijn niet inbegrepen. Vervolgens je haren met wat klemmetjes verdelen en als het haar uitgekamd en klitvrij is, kun je beginnen. Bij de eerste plukken die ik nam leek er weinig tot niets te gebeuren. Nadat ik ongeveer een kwart van mijn haar had gedaan, zag ik inderdaad kleine stukjes haar in het apparaat. Er gebeurde dus inderdaad wat!

Wat meteen opviel, was dat zodra ik klaar was met een pluk haar deze meteen een stuk gladder aanvoelde. Gladder in de zin van, ontdaan van de gespleten stukjes haar die vooral over de lengte van mijn haar zaten.

Ik heb echt de tijd genomen om plukje voor plukje langs het apparaat te halen, want een te grote pluk pakt hij niet. Denk dat ik in totaal wel een uur bezig ben geweest met mijn heel hoofd.Dit is de hoeveelheid haar die bij het eerste gebruik met de Split-Ender is getrimd. Hiermee heb ik een inhaalslag van twee jaar tijd gedaan :) En op zich viel dat alsnog mee.


Algemene beoordeling; Is dit apparaat een must-have? Niet perse, want er zijn ook andere methoden om met gespleten haren af te rekenen. Een daarvan is The Search and Destroy Method. Wat the Split-Ender wel is, is vooral erg handig. En hem verkeerd gebruiken waardoor je haar beschadigd, is bijna niet mogelijk. Indien je mocht twijfelen om hem te kopen, dan zeg ik; zeker doen! Ik ben er heel blij mee. Let wel op waar je hem koopt, want er is best veel namaak in omloop.Als bonus ontvang je de Miracle Silk Capsules gratis. Hiervan kun je het beste na elke wasbeurt eentje aanbrengen. Ik heb ze nog niet gebruikt, dat volgt binnenkort.


The Split-Ender kost € 57,00 inclusief verzendkosten.

Sidenote; Aangezien Talavera patent heeft aangevraagd voor The Split-Ender en heeft verkregen voor een aantal landen. Kun je het best via de officiele website je Split-Ender bestellen. Dan weet je zeker dat je geen namaak besteld.

11 opmerkingen:

Kizzy zei

En toch lijkt 't me toch eng om te gebruiken.... Ben ik nu een 'schijterd'? :-D

D zei

Haha nee hoor ben je niet ;-)

Het is inderdaad even wennen, vooral het geluid tijdens het trimmen. Maar met jouw hoeveelheid haar ben je wel een hele tijd bezig! Of je moet het door iemand laten doen..want dat is best wat werk.

Anoniem zei

ik wil ook zo een spilt ender kopen, maar ik heb geen flauw idee waar ze te koop zijn of te bestellen zijn. ik heb al eens een aantal keren gekeken op de originele site, maar daar zijn ze steeds uitverkocht pff! waar heb jij ze besteld als ik vragen m magg?

bedankt xx Amy

D zei

Hi Amy,

Ik heb een post met daarin een link en het adres waar ik de mijne heb besteld. Zijn ze daar steeds uitverkocht? Wat raar zeg...jeetje

Even denken wat dan nog een optie is...Heb wel het email adres van een directe contactpersoon, misschien kun je er eentje reserveren?

OchieWa zei

Hallo, deze post is misschien al een jaar oud, maar toch had ik vraagje. Je vermelde dat hij 57,00 inclusief verzendkosten kost.

Maar als ik naar hun site ga, www.splitender.com is het weliswaar 59,98 dollar. maar bij het invoeren van de shipping and handling komt er 39,95 verzendkosten boven op, Had jij toen destijds een actie? of was het toen goedkoper?

D zei


Hi,

Ooh dat weet ik echt niet meer. Ik dacht dat ik in totaal € 57 had betaald. Wat wel minder was, is dat ik bij aankomst in NL ook iets van € 19,00 aan invoerrechten moest betalen, dus al met al heeft het mij bijna € 80 in totaal gekost.

Het is de moeite gelukkig wel waard geweest.

Anoniem zei

Hi, ik wil ook zo een, maar nergens te koop. Waar kan ik het kopen.

Groetjes

Anoniem zei

Hallo,ik heb de website van Talavera bezocht en kreeg allerlei hoge bedragen voor de split ender.Zou je me de link van de site kunnen geven waar jij de jouwe gekocht hebt?
Vriendelijke groetjes Elke

Anoniem zei

Hallo ik zou ook graag de link willen ontvangen

Anoniem zei

Ik vraag me af waar je die ooit voor 57 euro hebt verkregen. Ik zie ze alleen voor $250 plus belasting en verzenden komt het op $310. Ik heb op splitenderpro.com gekeken. Had dus ook graag een andere link.

Gabi Gabi zei

Waar heb je het besteld?