woensdag 31 augustus 2011

Catrice; Metall Of Honor Eyeshadow

 
Hey beauties,

Yeah daar ben ik weer, back on the blog! :)

Vanwege de vakantie ben ik er een paar weken tussenuit geweest. Wat beauty updates betreft heb ik niet helemaal stilgezeten. Zoals ik in mijn laatste bericht schreef hield ik de FreshDimez Facebook page wekelijks up to date.

Ook komen er nog een aantal reviews aan die ik momenteel aan het uitwerken ben. Hierbij alvast een review van een product dat afkomstig is uit de laatste limited edition lijn van Catrice,Modern Muse; Made To Stay Long Lasting Eyeshadow in C50 Metall of Honor. Vanuit de hele collectie spraken de eyeshadows mij het meest aan.

Waarom de eyeshadows het meest mijn aandacht hadden komt door de creme formule.


De eyeshadows zijn er naast C50 Metall of Honor in nog twee mooie kleuren; Goud; C60 Jennifer’s Gold Rush en Zilver; C40 Lord Of The Blings.

Ook Jennifer's Gold is prachtig, en Lord of The Blings staat vooral mooi als highligher in de binnenste ooghoeken of als oogschaduw base.


Made To Stay Long Lasting Eyeshadow
in C50 Metall Of Honor € 3,49


Metall of Honor; een antiek gouden kleur vind ik persoonlijk het mooist staan bij mijn huidskleur. De kleur oogt vrij neutraal, maar de glanzende finish geeft deze eyeshadow net dat beetje extra. Daarnaast doet deze creme oogschaduw het ook prima als basis onder een poeder oogschaduw.

Over de houdbaarheid; komt de naam van deze formule, Made To Stay Long Lasting Eyeshadow, overeen met het product? Dat kan ik na een keer dragen nog niet helemaal goed beoordelen, dus daar kom ik zeker op terug.

Maar de mooie kleur, glanzende finish en creamy formule voor zo'n prijs kon ik in ieder geval niet laten liggen. En hoop dan ook dat Catrice meer kleuren zal uitbrengen. Vergeleken met mijn MAC Paint Pot's (die ik op dezelfde manier gebruik) is de Made To Stay Long Lasting Eyeshadow van Catrice een superdeal. Echt een aanrader!

Denk er aan, deze collectie is een limited edition...wacht dus niet te lang en haast je naar de dichtstbijzijnde Kruidvat om jouw favoriete item uit te kiezen ;-)

xxx,

D

3 opmerkingen:

Kizzy zei

Welcome back! :-)

Catrice doet 't goed de laatste tijd zeg! Is dit echt te vergelijken met een paintpot?

D zei

Thanks hoor :)

Yes, voelt hetzelfde aan op m'n oogleden als m'n MAC paintpot. Denk ook wel dat deze met de intentie zijn gemaakt om daar een dupe van te creëren.

Halen dus! Jij zal deze kleur ook mooi vinden..dat weet ik zeker ;-)

D zei

Heb die andere twee kleuren, Lord of the Blings en Jennifer's Gold Rush vandaag ook gekocht. Kon 't niet laten pfff... :)