woensdag 31 augustus 2011

OPI Muppets Holiday Collection 2011

 
Van de OPI Muppets Holiday Collection word ik echt vrolijk! Niet alleen omdat de Muppets leuke herinneringen uit mijn jeugd oproepen. Maar vooral omdat de kleuren uit deze collectie weer erg mooi zijn en helemaal goed tot hun recht komen tijdens het feestseizoen dat over een paar maanden alweer voor de deur staat.

Zelf heb ik er drie op het oog; Divine Swine, Gettin' Miss Piggy With it en Warm and Fozzie. Prachtig, en dat zijn ze eigenlijk allemaal wel.
En alsof dat niet genoeg is brengt OPI ook een gouden shatter topcoat uit.

'You asked for it, and we're giving it to you. OPI releases Gold Shatter next month!'


De Gouden OPI shatter topcoat zal al vanaf september te koop zijn.

De OPI Muppets Collectie komt begin november uit. In Nederland wellicht later. Ik zet voor alle zekerheid een reminder in mijn agenda om in elk geval de kleuren die ik het mooist vind op te zoeken ;-)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

De kleuren zijn erg mooi. Ik ben benieuwd!

Anjana zei

Je hebt schitterende kleuren gekozen van de collectie.

D zei

Ben ook benieuwd naar de kleuren. Echt een nail polish junkie pffff :)

MissBeekman zei

Hallo!!! Maar je weet dat ik die gold shater top coat MOET hebben! LOL #nailpolishfiend

D zei

Jij bent gewoon erg, heeeel erg met nagellak! LOL

Kizzy zei

Zal ik...? Just let me know!

xo

D zei

Yes, doe ik :)

xxx